Bindweefselmassage

 

Een jonge, strakke, stralende en rimpelvrij gezicht begint van binnenuit. Ons bindweefsel zit vol collageen en elastine welke voor de stevigheid van onze huid zorgen. Zolang we nog jong zijn is de aanmaak van collegeen en elastine nog sterk aanwezig in ons bindweefsel. Tijdens het verouderingsproces van de huid, wordt er minder collageen en elastine aangemaakt, de rek gaat uit de huid en wordt slapper met als gevolg rimpels.

 

De massage kan zowel manueel als met het LPG-Endermologie apparaat toegepast worden. 

 

Vanaf € 50,00

Wat kan Aqua Mare voor u betekenen

 

Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, gericht op het herstelvermogen van de huid. Doordat de doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, wordt de aanmaak van de collageen en elastine vezels gestimuleerd hierdoor verbetert de kwaliteit van uw huid aanzienlijk. De massage werkt celvernieuwend en de huid ziet er jonger en steviger uit. 

 

Bindweefselmassage gezicht/lichaam

  • Bindweefselmassage in het gezicht laat de conditie van de huid verbeteren. Rimpels verminderen en de huid voelt gladder aan en krijgt zo zijn natuurlijke glans weer terug. Ook littekens kunnen verminderd worden door middel van het toepassen van deze intensieve maar zeer werkzame massagetechniek, dit vergt weer een expertise op zich. 

    Bindweefselmassage is geschikt voor lichaam en gezicht, tijdens het intake gesprek stelt de therapeut een passend behandelplan op.

     

Bindweefselmassage wordt geadviseerd in kuurverband maar is ook los mogelijk of in combinatie met een facial op het gebied van huidverbetering.

Biodroga MD Skin Boosters