top of page

Biodroga

 

Huidkliniek Aqua Mare werkt alleen met de beste producten en apparatuur. Daarom hebben wij gekozen om te werken met het merk Biodroga.

 

BIODROGA heeft enkel TOP deskundigen op het gebied van biochemie, dermatologie –en bio-engineering. Zij zorgen ervoor dat alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit worden verwerkt in de producten. Alle producten van BIODROGA worden ontwikkeld onder het strenge toezicht van de GMP (good manufacturing practices). Het bedrijf garandeert dat deze strenge norm wordt voldaan om aan de verplichtingen te voldoen om tot een onovertroffen kwaliteitsproduct te komen. 

Biodroga

Biodroga Bioscience Institut

 

BIODROGA biologische schoonheidssystemen bieden oplossingen op maat aan voor ieder huidtype. Alle producten zijn gebaseerd op effectieve biologische ingrediënten. Biologie is de wetenschap van het leven. Alles is met elkaar verbonden en vormen de cyclus van het leven.

 

Biodroga Medic Skin Care

 

BIODROGA MD biedt U een innovatieve, hoog wetenschappelijke huidverzorging gebaseerd op medische bevindingen van de laatste huidverzorgingsonderzoeken, rechtstreeks gericht op de verschillende oorzaken van de huidproblemen 

Producten
 

Louis Widmer Acnelijn

 

LOUIS WIDMER heeft in samenwerking met dermatologen een lijn verzorgings-producten ontwikkeld speciaal voor de acne huid. Tijdens de puberteit, krijgt men vaak te kampen met overtollig talg en onzuiverheden die te wijten zijn aan micro-organismen. Om meer schade te vermijden, is het belangrijk om deze onzuiverheden systematisch en van het begin aan te pakken. Dankzij de combinatie van een peeling enerzijds en fruitzuren anderzijds wordt de huid gereinigd tot diep in de poriën.

Biodroga MD Clear+

 

Biodroga MD Clear+ is een speciale reinigings- en verzorgingslijn voor alle huidtypes. Wetenschappelijk onderzoek binnen MD Clear+ geven de oplossingen die de hoornlaag verweken, ontstekingen remmen, bacteriën bestrijden en die de huid kalmeren en regenereren. De formules welke gebruikt worden in de producten van Biodroga MD Clear+ zijn daardoor speciaal ontwikkeld om de verzorging en de behoeftes van de huid te herstellen en te balanceren. 

bottom of page