top of page

Botox/Azzalure & Injectables

 

Bij het ouder worden, verandert de huid. De opperhuid wordt dunner, de bloedvaten in de huid verminderen en de aanmaak van collagene en elastine vezels neemt af. Ook het aantal talgklieren vermindert. Kortom, de huid wordt dunner, slapper, kwetsbaar, droog, gaat rimpels en plooien vertonen en er kunnen onregelmatigheden en kleurveranderingen ontstaan. Reeds vanaf het 30e levensjaar begint de huid tekenen van veroudering te vertonen.

 

Veroudering is een natuurlijk proces en kan niet worden gestopt. UV-licht en roken versnellen het proces. We kunnen bij Aqua Mare de effecten minder zichtbaar maken door de uiterlijke kenmerken aan te pakken.

Vanaf € 125,00

Vanaf € 125,00

Vanaf € 200,00

Restylane
 

Sinds de introductie in 1996 zijn over de hele wereld in ruim zestig landen al meer dan anderhalf miljoen behandelingen uitgevoerd. Net als van Botox is het resultaat van Restylane niet permanent. Toch houdt het effect van de Restylane-producten wel bijzonder lang aan. Het resultaat en de duurzaamheid zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl, spieractiviteit en van de toegepaste injectietechniek.

 

Na de eerste rimpel- of gezichtscontourbehandeling kiezen de meeste cliënten na zes tot twaalf maanden voor een herhaling. Bij lipbehandeling is na ongeveer zes maanden een aanvullende behandeling gewenst. Na de behandeling kan de huid soms enkele dagen wat geïrriteerd zijn, bij de lipinjecties is de huid na ongeveer een week weer hersteld. Het is ook mogelijk om eerst een Botox-behandeling te laten uitvoeren, gevolgd door een behandeling met Restylane. In dat geval hoeft de arts minder Restylane in te spuiten.

 

 

Wat kan Aqua Mare voor u betekenen?

 

Aqua Mare maakt gebruik van de veilige en beproefde fillers 
Restylane en Ellanse en van Botox/Azzalure. 

 

 

Behandelingen

 

Botox/Azzalure

  • Botox/Azzalure is vooral geschikt voor de fronslijnen in het gezicht, bij de ogen en op het voorhoofd.

  • Overmatig transpireren. Okselbehandeling met Botox/Azzalure, waarbij te sterke werking van de zweetkliertjes wordt geremd en gestopt. Deze methode is ook geschikt voor voeten of handen. Vraag de therapeut/arts voor verder advies.  

 

 

Injectables

  • Met Restylane/Ellanse pak je de overige lijntjes aan. Restylane/Ellanse is een filler met het natuurlijke, lichaamseigen en biologisch afbreekbare hyaluronzuur. Het hyaluronzuur bindt het vocht in de huid en egaliseert de rimpels en de plooien in het gezicht, versterkt de gelaatscontouren en geeft een jeugdige uitstraling. Ook is het product geschikt voor lipvergroting;

 

Full Face

  • Met injectables waarbij afbreekbaar hyaluronzuur wordt gebruikt worden de gelaatscontouren gecrorrigeerd en geeft een jeugdige uitstraling. Een face-lift zonder snijden.

 

Botox/Azzalure
 

Botox/Azzalure is een injectievloeistof die tijdelijk de spiertjes in de huid ontspant. Die ontspanning houdt circa drie maanden aan. Behalve voor cosmetische toepassingen wordt Botox ook wel gebruikt bij diverse medische indicaties, zoals overmatig transpireren, spanningshoofdpijn, krampen en spasticiteit. Aqua Mare beperkt zich tot de esthetische toepassingen en de behandeling van overmatig transpireren. Als de huid zich ontspant, neemt het aantal rimpels vanzelf af. Drie tot vier weken na het injecteren gaat de cliënt voor controle terug naar de arts. Hoewel het meestal niet nodig is, kan de arts dan een eventuele touch-up plaatsen. Een herhaling van de injecties volgt meestal na drie maanden en dat hooguit één jaar achtereen. Na dit jaar hoeft een volgende injectie pas na weer een jaar gegeven te worden. Contra-indicaties zijn: overgevoeligheid voor bestanddelen, zwangerschap en het geven van borstvoeding, diverse neurologische aandoeningen, gebruik van antibiotica of geneesmiddelen die de spieren ontspannen of een recente tetanusvaccinatie.

Producten

 

bottom of page