top of page

Cellulite / Bindweefselmassage

Cellulite of sinaasappelhuid komt voornamelijk bij vrouwen voor. De putjes, bobbels en hobbels hebben niets te maken met overgewicht of leeftijd: jong en oud, mollig en slank, zo’n negen op de tien vrouwen krijgen er vroeg of laat mee te maken.

 

Cellulite is een vorm van verkleving en zwelling van de onderhuidse bindweefselstructuur die veroorzaakt wordt door verschillende factoren. Sommige daarvan zijn controleerbaar, andere niet.

Wat kan Aqua Mare voor u betekenen?

 

Aqua Mare beschikt over veel mogelijkheden om af te rekenen met cellulite. Afhankelijk van de mate en oorzaken van de cellulite, kiest de huidtherapeut een behandeling die bij u past.


Behandelingen

 

Cellulitebehandeling met LPG

  • Het LPG-apparaat stimuleert de weefseltussenschotten en de vetcellen, waardoor deze laatste worden geëlimineerd. Het weefsel wordt versoepeld en de doorstroming wordt verbeterd. Het behandelt elke cellulite-vorm snel en doeltreffend. In combinatie met goede voeding is het de perfecte manier om plaatselijke vetophopingen te lijf te gaan en verantwoord af te vallen. Het resultaat: een strakkere en gladdere huid en steviger weefsel.

 

Bindweefselmassage met LPG

  • Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, gericht op het herstelvermogen van de huid. Doordat de doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, wordt de aanmaak van het collageen en elastine vezels gestimuleerd, hierdoor verbetert de kwaliteit van de huid aanzienlijk. De massage werkt celvernieuwend en de huid ziet er steviger uit.

 

 

Shaping Cellulite Body Treatment

  • Versteviging op het gebied van huidverslapping en het aanpakken van cellulite. Tijdens deze massage en pakking wordt het weefsel optimaal gestimuleerd.   

 

De therapeut stelt een passend behandelplan op tijdens het intakegesprek.

 

 

Apparatuur
 

LPG CELLU M6® Integral

bottom of page