top of page

Biodroga

 

Huidkliniek Aqua Mare werkt alleen met de beste producten en apparatuur. Daarom hebben wij gekozen om te werken met het merk Biodroga.

 

BIODROGA heeft enkel TOP deskundigen op het gebied van biochemie, dermatologie –en bio-engineering. Zij zorgen ervoor dat alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit worden verwerkt in de producten. Alle producten van BIODROGA worden ontwikkeld onder het strenge toezicht van de GMP (good manufacturing practices). Het bedrijf garandeert dat deze strenge norm wordt voldaan om aan de verplichtingen te voldoen om tot een onovertroffen kwaliteitsproduct te komen. 

Biodroga MD

Biodroga Medic Skin Care

 

BIODROGA MD biedt U een innovatieve, hoog wetenschappelijke huidverzorging gebaseerd op medische bevindingen van de laatste huidverzorgingsonderzoeken, rechtstreeks gericht op de verschillende oorzaken van de huidproblemen 

Product van de maand

De Biodroga MD Moisture Travel Set

Het is een absolute must om gedurende de zomermaanden de huid optimaal te verzorgen en te voorzien van vocht.

De Moisture Set van Biodroga MD beschikt over 4 miniaturen

die perfect mee te nemen zijn op vakantie. Van een diepe, grondige reiniging tot hoogwaardige, hydraterende verzorgingsproducten en dat allemaal in 1 set!
 

Inhoud:

Cleansing Milk 15 ml

Skin Refining Peeling 15 ml

Skin Booster Intense Moisture Serum 30 ml

Perfect Hydratation 24h Care30 ml

Clear +
 

Biodroga MD  Acne/Onzuivere huid

 

Biodroga MD Clear+ is een speciale reinigings- en verzorgingslijn voor alle huidtypes. Wetenschappelijk onderzoek binnen MD Clear+ geven de oplossingen die de hoornlaag verweken, ontstekingen remmen, bacteriën bestrijden en die de huid kalmeren en regenereren. De formules welke gebruikt worden in de producten van Biodroga MD Clear+ zijn speciaal ontwikkeld om de verzorging en de behoeftes van de huid te herstellen en te balanceren. 

MD Skin Boosters
 

Biodroga MD Gezichtsverzorging

 

De BIODROGA MD SKIN BOOSTERS zijn, zoals de naam laat blijken, “booster” producten. Ze voorzien de huid met onmiddellijke frisheid of een voedend effect. Ieder product is zorgvuldig afgestemd op het behandelen van specifieke huidproblemen zoals; een onzuivere huid, pigmentvlekken, een onregelmatige teint, een verstoorde huid, ouderdomsvlekken, grove poriën, fijne lijntjes en rimpels, acne littekens, de door zonbeschadigde en doffe huid.

Biodroga MD Moisture
 

Biodroga MD Vochtherstellend

 

BIODROGA MD MOISTURE lijn met hyaluronzuur voorziet de huid intensief met voldoende vocht en helpt haar om de vochtbalans te herstellen. Hyaluronzuur voorziet de huid van vocht, optimaliseert het vermogen om vocht vast te houden en laat droogte rimpels sneller verdwijnen.

Biodroga MD Anti-Age


Biodroga anti-aging

 

Huidveroudering kan niet voorkomen worden, maar wel worden vertraagd. Rimpels en verslapping van de huid zijn de belangrijkste tekenen van huidveroudering. Lijntjes rond de ogen en mond, het vervagen van contouren, allemaal kenmerken van een rijpere huid.

Biodroga Institut

Biodroga Bioscience Institut

 

BIODROGA biologische schoonheidssystemen bieden oplossingen op maat aan voor ieder huidtype. Alle producten zijn gebaseerd op effectieve biologische ingrediënten. Biologie is de wetenschap van het leven. Alles is met elkaar verbonden en vormen de cyclus van het leven.

 

Biodroga Spa Sensation


Biodroga lichaamsverzorging

 

De SPA SENSATION producten betoveren uw zintuigen, verleiden u op een unieke manier en geven u een spa ervaring in uw eigen huis. Verleidelijke texturen, een klassevolle ervaring en ultieme verzorgingde werking

Biodroga Spa Deluxe Bodycare


Biodroga lichaamsverzorging

 

Spa Deluxe Body Care bestaat uit luxe Body Oils & Fluids. 

Door de zachte textuur van oliën en serums zijn de producten makkelijk aan te brengen, zonder dat ze een vetfilm op de huid of het haar achterlaten. De spray flacon verspreidt de hoogwaardige oliën gelijkmatig over de huid en het haar. 

Biodroga Spa Deluxe Bodycare


Biodroga lichaamsverzorging

 

Spa Deluxe Body Care bestaat uit luxe Body Oils & Fluids. 

Door de zachte textuur van oliën en serums zijn de producten makkelijk aan te brengen, zonder dat ze een vetfilm op de huid of het haar achterlaten. De spray flacon verspreidt de hoogwaardige oliën gelijkmatig over de huid en het haar. 

bottom of page