top of page
Huidtherapie en schoonheidsspecialist, acnebehandeling , laserontharing, acnebehandelingen en endermologie rotterdam

Bel mij voor het maken van een afspraak:

Aqua Mare Skin & Laser Clinics is een kliniek voor huidtherapie. Gespecialiseerd in huidaspectverbetering, laserontharing, acnebehandelingen en endermologie. Met klinieken in Rotterdam, Hillegersberg en Rhoon.

 

Bij Aqua Mare werken de huidtherapeut en de algemeen arts – fleboloog in multidisciplinair teamverband samen om voor u langs de kortste weg het optimale resultaat te realiseren. 

 

Lees meer>>>

 Uw huid

  onze zorg

Bedankt, wij nemen z.s.m. contact op

Wij zoeken versterking:

Wat kan Aqua Mare voor u betekenen

Door huidaandoeningen kan je zelfvertrouwen een deuk oplopen. Veel problemen zijn gelukkig te voorkomen of te behandelen. In de huidtherapeutische praktijk werken professionele huidtherapeuten, die elke huid de juiste aandacht en zorg kunnen bieden. 

 

Acne, couperose en eczeem zijn veelvoorkomende voorbeelden van aandoeningen die je huid aantasten. Ook brandwonden, littekens, oedeem en overbeharing kunnen je huid behoorlijk ontsieren.

 

Voor elk huidprobleem stellen de medewerkers, samen met jou, een passend behandelplan op.

 

Bij Huidkliniek Aqua Mare leggen wij ons toe op zowel medische als cosmetische behandelingen. Door innovatieve behandelmethodes bereiken wij een optimaal resultaat voor uw huid.

Huidtherapie

Heel vroeger ging je met huidklachten naar de plastisch chirurg of dermatoloog. Het beroep huidtherapeut is tientallen jaren geleden ontstaan. Het is een beschermde titel. De opleidingseisen en deskundigheidseisen zijn bij wet vastgelegd. Huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in medisch-biologische, pathologische en therapeutische aspecten van de huid en omliggende weefsels.

 

Schoonheidsverzorging - Health & Beauty Spa

Vandaag de dag is schoonheidsverzorging gebaseerd op het bereiken van een maximale huidverbetering, waarbij een combinatie van dermatologische verzorgingsproducten en behandelingen worden ondersteund door professionele apparatuur, massagetechnieken en voedingssupplementen. Zowel activerende als kalmerende behandelingen voor het gezicht en lichaam zijn de specialiteit van de schoonheidsspecialisten van Aqua Mare.

 

Medisch en cosmetisch

Voor medische behandelingen zoals oedeemtherapie en littekentherapie heb je vaak recht op vergoeding vanuit de basisverzekering. Vergoeding van camouflagebehandelingen, ontharing in het gelaat en acne komt veelal uit het aanvullende pakket. Dit verschilt per behandeling en verzekering.

 

Ons team bestaat uit:

  • Huidtherapeuten

  • Schoonheidsspecialisten

  • Cosmetisch arts/injectable arts

Voor meer informatie en het inplannen van uw eerste afspraak neemt u contact op via: 010-50 16 16 6 of plaats een terugbelverzoek op onze website.

 

Huidtherapie schoonheidsspecialist acnebehandeling laserontharing rotterdam
Huidtherapie schoonheidsspecialist acnebehandeling laserontharing rhoon
Huidtherapie schoonheidsspecialist acnebehandeling laserontharing rhoon

In the spotlight

Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.

Aqua Mare Nieuws

Instagram

Facebook

bottom of page