top of page

Gezichtsbehandeling

 

Een gelijkmatige huid en een harmonieus huidbeeld zijn tekenen van jeugdigheid. Door alledaagse omgevingsinvloeden wordt de huid extra belast en verliest de huid haar maximum aan hydratatie en gaan huidverouderde factoren een grote rol spelen.


Regelmatig toegepaste gezichtsbehandelingen laten de huid herleven en activeren haar natuurlijke herstelvermogen. De ontspannende werking van de behandeling zorgt voor een "WOW effect’’, waarbij de actieve werkstoffen een direct en langdurig effect geven.

Vanaf € 65,00

Basic Reiniging - 30 min

  • Een behandeling die bestaat uit het reinigen, scrubben, onzuiverheden verwijderen en het aanbrengen van een serum en een dagverzorging, aangepast op uw huidtype.

Biodroga Institute

Biodroga Golden Caviar Treatment - 60 min  

  • Luxe behandeling met een anti-aging effect. Kaviaar-extract activeert de huidstofwisseling en de microcirculatie  van de huid, waardoor lijntjes en rimpels  verminderen en vroegtijdige huidveroudering wordt voorkomen. Het bevordert het vochtbindend vermogen van de huid en zorgt voor een evenwichtige vochtbalans. De huid ziet er egaal, glad en stralend uit.

Dermalux Tri Wave behandeling - 30 min

  • Dermalux LED fototherapie combineert klinisch bewezen golflengtes met de meest recente generatie van LED-technologie om veilige en effectieve resultaten te leveren bij het behandelen van acne en huidveroudering zonder ongemak of hersteltijd. Behandeling bestaat uit reiniging, ampul, Dermalux & crème.

V.a. € 120,00

V.a. € 35,00

V.a. € 65,00

Producten
 

Biodroga Institute 

 

De vermindering van de beschermende functies van de huid zijn te wijten aan stress, een ongezonde levensstijl, teveel UV straling, schadelijke milieufactoren, weersomstandigheden, maar ook een slechte of agressieve reiniging, het verouderingsproces en zoveel andere oorzaken. De Biodroga Moisture Line met hyaluronzuur als hoofdingredient voorziet de huid intensief met voldoende vocht en helpt haar om de vochtbalans te herstellen.

Biodroga MD Skin Booster Line

 

De Biodroga Skin Booster Lijn producten zijn de experts op het gebied van huidverbetering. Een perfecte manier om de verminderende functies van de huid te reactiveren.

Biodroga Even & Perfect

 

De rijpere- en problematische huid vertonen vaak gebreken die, bij het kijken in de spiegel, als storend worden ervaren. MD Even & Perfect minimaliseert een onregelmatig uitziende huid, roodheid en pigmentatie. MD Even & Perfect is speciaal ontwikkeld om dit doel onmiddellijk te bereiken en heeft een langdurige werking.

Wat kan Aqua Mare voor u betekenen?


Huidkliniek Aqua Mare heeft een tal van cosmetische behandelingen in huis voor een intensieve hydratatie, kalmerende behandeling voor de gevoelige huid, egaliserende anti-aging voor een gelijknamige teint. Activerende behandeling bij de eerste lijntjes en rimpels.

 

Onze basisbehandeling bestaat uit een reiniging, scrub/peeling, wenkbrauwen bijwerken, comedonen / ontstekingen / milia verwijderen, massage van gelaat en decolleté, masker, serum en dagverzorging. Uiteraard is het mogelijk de basisbehandeling uit te breiden met:

•    LPG voor het gelaat 

•    Waxen

•    Verven wimpers en/of wenkbrauwen

bottom of page