top of page

Louis Widmer

 

De verzorging van onze huid vraagt om deskundig advies.

Veel ervaring en een grondige kennis zijn een must om elke client persoonlijk advies te geven en daarbij rekening te houden met het huidtype.


Naast de behandelingen bij Huidkliniek Aqua Mare adviseren wij u in het gebruik van producten, die op uw huid zijn afgestemd, ter ondersteuning van deze behandelingen. Waarmee het resultaat van de behandelingen kan worden geoptimaliseerd. 

Skin Appeal
 

Louis Widmer Acnelijn

 

LOUIS WIDMER heeft in samenwerking met dermatologen een lijn verzorgings-producten ontwikkeld speciaal voor de acne huid. Tijdens de puberteit, krijgt men vaak te kampen met overtollig talg en onzuiverheden die te wijten zijn aan micro-organismen. Om meer schade te vermijden, is het belangrijk om deze onzuiverheden systematisch en van het begin aan te pakken. Dankzij de combinatie van een peeling enerzijds en fruitzuren anderzijds wordt de huid gereinigd tot diep in de poriën.

Basislijn
 

Louis Widmer Gezichtsverzorginglijn

 

LOUIS WIDMER heeft een compleet assortiment aan verzorgingsproducten die afgestemd zijn op de behoeften van elk huidtype. Aan de basis van een persoonlijk verzorgingsschema liggen twee bepalende factoren: het huidtype en de toestand van de huid. De huidtherapeut van Aqua Mare kan u adviseren welke producten voor u het meest geschikt zijn.

Zonnebescherming
 

Louis Widmer Zonnebeschermingslijn

 

Louis Widmer heeft een complete lijn van zonnebeschermingsproducten, op maat van elk huidtype.
Elke huid reageert anders op de zon. Een product dat uw huid tegen de zon beschermt, moet dan ook gekozen worden op basis van het fototype, van de duur en de intensiteit van de blootstelling aan de zon. Met beschermingsfactor 15 bijvoorbeeld kan men 15 keer langer in de zon blijven dan zonder zonnebescherming.

Remederm


Louis Widmer verzorgende/hydraterendelijn


Een droge huid kan haar natuurlijke barrièrefunctie niet meer uitoefenen. Ze verliest het vermogen om vocht op te slaan. Dit kan leiden tot een trekkerig gevoel en huidirritaties. De remederm-producten hydrateren de huid intensief, versterken de barrierefunctie van de huid, normaliseren de keratinisatie en zorgen voor een doeltreffende bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Anti-Aging


Louis Widmer anti-aginglijn

 

Huidveroudering kan niet voorkomen worden, maar wel worden vertraagd. Rimpels en verslapping van de huid zijn de belangrijkste tekenen van huidveroudering. Lijntjes rond de ogen en mond, het vervagen van contouren, allemaal kenmerken van een rijpere huid.

bottom of page