Vi Peel professional peelings


Bij Huidkliniek Aqua Mare werken wij met de peelingen van ViPeel. Deze peelingen zijn speciaal ontwikkeld voor optimale huidbetering en verjonging. Denk aan het verminderen van lijntjes, littekens, acne, rosacea en pigmentvlekjes. Al binnen een week na de peelbehandeling is de huid zichtbaar en voelbaar verbeterd. VI Peel bevat wetenschappelijk bewezen en doeltreffende ingrediënten die diep in de huid doordringen. In tegenstelling tot klassieke uniblend-peelings biedt VI Peel een multiblend-peeling die zowel krachtig exfolieert als de huid opnieuw van binnenuit opbouwt!


144 keer bekeken

​​​Contact

Aqua Mare Skin & Laser Clinics

Weissenbruchlaan 166 Rotterdam (Hillegersberg)

Laan op Zuid 656 Rotterdam (Kop van Zuid)

Strawinskiplein 11 Rhoon 

Volg ons

  • w-facebook
  • White Instagram Icon

Algemene voorwaarden

Tel: 010 50 16 16 6

Privacy beleid

Lid van

Geregistreerd bij

 

Al onze huidtherapeuten staan geregistreerd bij

KP - Kwaliteitsregister Paramedici

© 2015 by Ontwerpstudio Carola Zee