Revolutionaire laserontharing


Definitieve pijnloze laserontharing - Soprano ICE Platinum Edition

Lentekriebels, warmere temperaturen en meer zonlicht, de lente is gearriveerd! Hier wil je natuurlijk heerlijk van gaan genieten. Het team van Huidkliniek Aqua Mare willen jou en jouw huid daar graag goed op voorbereiden. Want wat is er nou fijner dan stralend op pad te gaan op een mooie lentedag? Je huid is het grootste orgaan van het lichaam en beschermt je tegen alle invloeden van buitenaf. Waar de huid zich niet zo goed voor beschermd is ultraviolet licht. Hier kun je met hulp van ons een dienst bewijzen aan je huid. Denk bijvoorbeeld aan een dagcrème met daarin een hoge zonbeschermingsfactor verwerkt. Daarnaast heeft iedereen wensen voor verbetering van zijn of haar huid. Voor veel van die wensen heeft Biodroga een oplossing. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

#Pijnlozelaserontharing #SopranoICEPlatinum #Definitiefontharen

0 keer bekeken

​​​Contact

Aqua Mare Skin & Laser Clinics

Weissenbruchlaan 166 Rotterdam (Hillegersberg)

Laan op Zuid 656 Rotterdam (Kop van Zuid)

Strawinskiplein 11 Rhoon 

Volg ons

  • w-facebook
  • White Instagram Icon

Algemene voorwaarden

Tel: 010 50 16 16 6

Privacy beleid

Lid van

Geregistreerd bij

 

Al onze huidtherapeuten staan geregistreerd bij

KP - Kwaliteitsregister Paramedici

© 2015 by Ontwerpstudio Carola Zee