Nieuw in ons Team


Anouk Degreef

Even voorstellen:

Mijn naam is Anouk Degreef, een nieuw gezicht bij Aqua Mare. Ik heb de opleiding tot huidtherapeute gevolgd aan de Haagse Hoge School. Ik heb dit afgerond met een onderzoek naar allergenen in huidverzorgingsproducten. Afgelopen zomer heb ik een aantal dagen meegelopen om te ervaren hoe het is om bij Aqua Mare te werken. De behandelingen die worden aangeboden vind ik erg interessant om te doen. Met mijn collega’s kan ik het goed vinden, wat erg belangrijk is voor de fijne werksfeer. Sinds 20 september 2016 ben ik officieel werkzaam bij Aqua Mare als huidtherapeut. U zult mij op dinsdag en donderdag tegenkomen in de vestiging in Rotterdam en op woensdag, vrijdag en zaterdag in Rhoon.

In mijn vrije tijd doe ik gezellige dingen zoals uitstapjes en etentjes met mijn vriend, familie en vriendinnen. Bij goed weer ben ik altijd buiten met mijn hond en ik ben daarnaast regelmatig in de yogastudio te vinden.

Ik hoop jullie allen in de kliniek te mogen ontvangen!

Anouk Degreef

In de spotlight

Recente Items

Archief

Zoek via Tags

Follow Us

  • Facebook Basic Square
  • instagram_edited

​​​Contact

Aqua Mare Skin & Laser Clinics

Laan op Zuid 656 Rotterdam (Kop van Zuid)

Volg ons

  • w-facebook
  • White Instagram Icon

Lid van

Strawinskiplein 11 Rhoon 

Tel: 010 50 16 16 6

Algemene voorwaarden

Geregistreerd bij

Al onze huidtherapeuten staan geregistreerd bij

KP - Kwaliteitsregister Paramedici

Privacy beleid

© 2015 by Ontwerpstudio Carola Zee