Biodroga MD Lash Boosting Serum


Creeer langere en vollere wimpers met de innovatieve formule van Peptides en Hyaluronzuur welke de natuurlijke groei en dichtheid van de wimpers en wenkbrauwen bevordert door de groeifase specifiek te stimuleren Resultaat: Langere, vollere, donkerdere en dikke wimpers in 6-16 weken. Voorkomt tegelijkertijd haarverlies. Getest: Het team van Aqua Mare gebruikt het Serum zelf en zij hebben na enkele weken verbluffend resultaat. De wimpers worden voller en langer. Daarom willen zij dit schoonheidsgeheim graag met u delen.

In de spotlight

Recente Items

Archief

Zoek via Tags

Follow Us

  • Facebook Basic Square
  • instagram_edited

​​​Contact

Aqua Mare Skin & Laser Clinics

Laan op Zuid 656 Rotterdam (Kop van Zuid)

Volg ons

  • w-facebook
  • White Instagram Icon

Lid van

Strawinskiplein 11 Rhoon 

Tel: 010 50 16 16 6

Algemene voorwaarden

Geregistreerd bij

Al onze huidtherapeuten staan geregistreerd bij

KP - Kwaliteitsregister Paramedici

Privacy beleid

© 2015 by Ontwerpstudio Carola Zee