MAKE UP FACTORY


Nieuw en exclusief bij Huidkliniek Aqua Mare!

Vanaf heden kunt u bij ons ook terecht voor al uw vragen betreft make up. Make Up Factory is ontwikkeld in samenwerking met internationale make up artiesten en gerenommeerde cosmetica fabrikanten. Make up met een hoogwaardige kwaliteit die voorheen enkel voor make up artiesten verkrijgbaar was. Cosmetica met een excellente prijs- kwaliteit verhouding. Alle producten zijn dermatologisch en voor optimale huidverdraagzaamheid getest. Uitgebreide deskundigheid en een strenge kwaliteitscontrole garanderen dat ieder product ‘state of the art’ is. Door het weglaten van parabenen en parfum zijn de producten van Make up Factory ook geschikt voor vrouwen met een veeleisende en gevoelige huid.

In de spotlight

Recente Items

Archief

Zoek via Tags

Follow Us

  • Facebook Basic Square
  • instagram_edited

​​​Contact

Aqua Mare Skin & Laser Clinics

Laan op Zuid 656 Rotterdam (Kop van Zuid)

Volg ons

  • w-facebook
  • White Instagram Icon

Lid van

Strawinskiplein 11 Rhoon 

Tel: 010 50 16 16 6

Algemene voorwaarden

Geregistreerd bij

Al onze huidtherapeuten staan geregistreerd bij

KP - Kwaliteitsregister Paramedici

Privacy beleid

© 2015 by Ontwerpstudio Carola Zee