Vi Peel professional peelings


Bij Huidkliniek Aqua Mare werken wij met de peelingen van ViPeel. Deze peelingen zijn speciaal ontwikkeld voor optimale huidbetering en verjonging. Denk aan het verminderen van lijntjes, littekens, acne, rosacea en pigmentvlekjes. Al binnen een week na de peelbehandeling is de huid zichtbaar en voelbaar verbeterd. VI Peel bevat wetenschappelijk bewezen en doeltreffende ingrediënten die diep in de huid doordringen. In tegenstelling tot klassieke uniblend-peelings biedt VI Peel een multiblend-peeling die zowel krachtig exfolieert als de huid opnieuw van binnenuit opbouwt!

In de spotlight

Recente Items

Archief

Zoek via Tags

Follow Us

  • Facebook Basic Square
  • instagram_edited

​​​Contact

Aqua Mare Skin & Laser Clinics

Laan op Zuid 656 Rotterdam (Kop van Zuid)

Volg ons

  • w-facebook
  • White Instagram Icon

Lid van

Strawinskiplein 11 Rhoon 

Tel: 010 50 16 16 6

Algemene voorwaarden

Geregistreerd bij

Al onze huidtherapeuten staan geregistreerd bij

KP - Kwaliteitsregister Paramedici

Privacy beleid

© 2015 by Ontwerpstudio Carola Zee