Lente bij Aqua Mare


Je huid beschermt jou, bescherm jij je huid?

Lentekriebels, warmere temperaturen en meer zonlicht, de lente is gearriveerd! Hier wil je natuurlijk heerlijk van gaan genieten. Het team van Huidkliniek Aqua Mare willen jou en jouw huid daar graag goed op voorbereiden. Want wat is er nou fijner dan stralend op pad te gaan op een mooie lentedag? Je huid is het grootste orgaan van het lichaam en beschermt je tegen alle invloeden van buitenaf. Waar de huid zich niet zo goed voor beschermd is ultraviolet licht. Hier kun je met hulp van ons een dienst bewijzen aan je huid. Denk bijvoorbeeld aan een dagcrème met daarin een hoge zonbeschermingsfactor verwerkt. Daarnaast heeft iedereen wensen voor verbetering van zijn of haar huid. Voor veel van die wensen heeft Biodroga een oplossing. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

In de spotlight

Recente Items

Archief

Zoek via Tags

Follow Us

  • Facebook Basic Square
  • instagram_edited

​​​Contact

Aqua Mare Skin & Laser Clinics

Laan op Zuid 656 Rotterdam (Kop van Zuid)

Volg ons

  • w-facebook
  • White Instagram Icon

Lid van

Strawinskiplein 11 Rhoon 

Tel: 010 50 16 16 6

Algemene voorwaarden

Geregistreerd bij

Al onze huidtherapeuten staan geregistreerd bij

KP - Kwaliteitsregister Paramedici

Privacy beleid

© 2015 by Ontwerpstudio Carola Zee