Anti-Aging bij Aqua Mare Skin & Laser Clinics


Nieuwsbrief herfst

A good skin doesn’t happen by chance it happens by appointment

De winter komt eraan en dat betekent dat het tijd wordt de huid net dat beetje extra te gunnen om kou te kunnen weerstaan, waardoor de huid mooi en stralend kan blijven in elke weersomstandigheid.

Tevens is de herfst het moment om veroudering van de huid tegen te gaan of te verminderen. Wij bieden op dit gebied een scala aan behandelmogelijkheden. Kom gerust eens bij ons langs om met onze therapeuten te bespreken wat voor u de beste behandelmethodes zijn om uw huid te verbeteren en te laten stralen.

Het Team van Aqua Mare

Revolutionaire behandelingen bij Aqua Mare Skin & Laser Clinics

Plasmage

Heeft u ook genoeg van verslapte huid of rimpels rondom de ogen?

Kijk weer met een frisse blik de wereld in: zonder operatie, met langdurig resultaat.

Deze baanbrekende techniek vermindert hangende oogleden, wallen en verstevigt de hals. Ook geschikt om striae, littekens en rimpels te verminderen.

  • Uitstekend resultaat

  • Snelle hersteltijd

  • Minimale bijwerkingen

  • Langdurig resultaat

Clearlift - Facelift in uw lunchpauze

Deze laserbehandeling verstrakt de huid en pakt fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken aan. Verbetert littekens en striae. Geschikt voor zowel gezicht als het lichaam. De behandeling is vrijwel pijnloos en zonder hersteltijd en heeft een frisser en jonger uiterlijk als resultaat.

ClearLift maakt uw gezicht in een paar minuten jaren jonger, het resultaat is vergelijkbaar met chemische peeling en laser huidverjonging. De behandeling is vrijwel pijnloos en absoluut zonder hersteltijd en is daardoor de eerste laserbehandeling voor de gevoelige delen van het lichaam, zoals handen, hals, borst en rond de ogen.

Clearlift voor en na

Contourverbetering zonder operatie - Accent Prime

De Face & Body contouringsbehandelingen van Accent Prime verwijderen effectief hardnekkig vetweefsel, verminderen de zichtbaarheid van cellulitis, verstevigen loszittende huid en verbeteren zichtbaar de vorm en contouren van het gezicht en het lichaam. En dit alles in een behandeling die niet langer duurt dan uw lunchpauze.

Een non-invasieve procedure om de contouren van uw lichaam te verbeteren. De combinatie van ultrasone golf- en RF-technologieën zorgt voor superieure resultaten bij verminderen van vetophopingen en huidverstrakking zonder de pijn en hersteltijd.

In de spotlight