Special alert: The power of 3 met de Soprano ICE Platinum Edition


Soprano ICE Platinum

Definitieve pijnloze laserontharing

Bij Aqua Mare werken we sinds kort met een ‘special edition’ laserbehandeling.

Als een van de weinige klinieken in Nederland zijn we uniek in de laserbehandelingen met de Soprano ICE Platinum Edition van Alma Lasers. De Soprano ICE Platinum is het enige en eerste laserontharingssysteem dat drie golflengten combineert in één lasertool.

Wij geven jou de meest complete en effectieve behandeling met deze laserontharing.

Unieke laserbehandeling bij Aqua Mare

Bij Aqua Mare zorgen wij voor een vrijwel pijnloze laserontharing met behulp van onze nieuwste en veiligste Soprano ICE Platinum. Onze specialisten zorgen voor een zorgzame en aangename behandeling tijdens het verwijderen van de ongewenste haartjes. Na een aantal laserbehandelingen wordt de haarfollikel zodanig beschadigd dat de haartjes niet meer terug groeien.

Hoe werkt de Soprano ICE Platinum?

Is het voor jou ook een eindeloze strijd om de ongewenste haren te verwijderen? En is er nog geen lasertechniek waar jij écht tevreden over bent? De Soprano ICE Platinum biedt daar de perfecte oplossing voor. De lasertool richt zich met drie golflengten op ongewenste haargroei en is de meest effectieve en complete ontharingsoplossing die vandaag de dag beschikbaar is. De laserbehandeling is geschikt voor alle huidtinten en haartypes en bewezen als veilig, snel en misschien nog wel het meest belangrijk: vrijwel pijnloos.

Wat maakt de Soprano ICE Platinum zo bijzonder?

De Soprano Ice Platinum bestaat uit drie gecombineerde technologieën (in plaats van één) van Alexandriet, Diode en Yag. Deze drie golflengten maken het mogelijk dat de lasertool zich tegelijkertijd op meerdere niveaus in het weefsel en in de haarfollikel richt. Wij zorgen voor een uitstekend resultaat en dat al na een aantal behandelingen.

Naast deze unieke en effectieve technologieën van de Soprano ICE Platinum, zorgt de lasertool ook voor betere resultaten voor alle verschillende huidtinten. De Soprano ICE is geschikt voor de lichtere, donkere en zongebruinde huid, net als voor grof of fijn haar.

Zeg het waxen, epileren en scheren vaarwel, evenals de lange, pijnlijke behandelingen met de vaak tijdelijke resultaten. De Soprano ICE Platinum garandeert een compleet en effectief resultaat als het gaat om laserontharing.

Een effectieve en snelle behandeling

Wij zetten de voordelen van deze snelle en comfortabele laserontharing nog even voor je op een rijtje:

  • De laserbehandeling is vrijwel pijnloos.

  • 3 verschillende golflengten zorgen ervoor dat alle haartjes verdwijnen.

  • Geschikt voor alle huidtinten en haartypen.

  • De sessies zijn supersnel en laten na de eerste behandeling al resultaat zien.

  • De veiligste laserontharing van alle bestaande lasertechnieken.

  • Perfect voor elk deel van het lichaam.

Ben je benieuwd naar deze unieke laserbehandeling? Stuur ons dan een mailtje, plaats een terugbelverzoek op de website of bel zelf het afsprakenbureau 010 - 50 16 16 6 voor een afspraak. Wij zorgen voor een behandeling waar jij je goed bij voelt met het voor jou gewenste resultaat.

In de spotlight

Recente Items

Archief

Zoek via Tags

Follow Us

  • Facebook Basic Square
  • instagram_edited

​​​Contact

Aqua Mare Skin & Laser Clinics

Laan op Zuid 656 Rotterdam (Kop van Zuid)

Volg ons

  • w-facebook
  • White Instagram Icon

Lid van

Strawinskiplein 11 Rhoon 

Tel: 010 50 16 16 6

Algemene voorwaarden

Geregistreerd bij

Al onze huidtherapeuten staan geregistreerd bij

KP - Kwaliteitsregister Paramedici

Privacy beleid

© 2015 by Ontwerpstudio Carola Zee