Spijt van je tatoeage?

Heeft u een ongewenste tatoeage waar u graag van af wilt? Dan bent u bij Aqua Mare Skin & Laser Clinics op het juiste adres!

Aqua Mare Skin & Laser Clinics is een kliniek voor huidtherapie. Gespecialiseerd in huidaspectverbetering, laserontharing, acnebehandelingen en endermologie. Met klinieken in Rotterdam, Hillegersberg en Rhoon.

Bij Aqua Mare werken de huidtherapeut en de algemeen arts – fleboloog in multidisciplinair teamverband samen om voor u langs de kortste weg het optimale resultaat te realiseren.

Voor het verwijderen van ongewenste tatoeages werken de ervaren huidtherapeuten bij Aqua Mare Skin & Laser Clinics met de harmony XL Pro - Q-switched laser. De Q-Switched Nd;YAG (1064 nm & 532 nm) is een laser die zich specifiek richt op het pigment in een tatoeage. De 1064 nm-golflengte is effectief voor de zwarte, groene en donkerblauwe kleuren in een tatoeage en de 532 nm-golflengte is ideaal voor de wat lichtere kleuren zoals rood, oranje en geel.

Tijdens de behandeling wordt het laserlicht selectief geabsorbeerd door de tatoeage-inktdeeltjes in de huid waardoor het omliggende huidweefsel ongedeerd blijft. De inktdeeltjes van de tatoeage worden zodanig verhit dat ze hierdoor verbrijzelen en opbreken in kleinere inktdeeltjes. De inktdeeltjes van een tatoeage zijn namelijk te groot om door het lichaam zelf opgeruimd te worden, vandaar dat ze eerst opgebroken moeten worden in kleinere deeltjes.

Het aantal behandelingen en de duur van de behandeling is afhankelijk van de grootte en kleuren van de tatoeage. Gemiddeld zijn er 8 tot 12 behandelingen nodig, maar dit kan pas worden vastgesteld wanneer de huidtherapeut de tatoeage heeft gezien. Ook hangt het er vanaf hoelang de tatoeage in de huid zit. Een recent gezette tatoeage is makkelijker te vervagen dan een tatoeage die er al een aantal jaar zit omdat dan de inktdeeltjes teveel ingekapseld zijn door de huid.

Voordat u een behandeling kunt laten uitvoeren komt u eerst voor een intake gesprek. Tijdens dit intake gesprek wordt er geluisterd naar uw wensen en verwachtingen, kan de prijs per behandeling aan de hand van de afmeting van de tatoeage worden vastgesteld en zal de huidtherapeut een passend en realistisch behandelplan voor u opstellen. Ook worden hierbij adviezen en tips meegegeven voor na de behandeling. Dit intake gesprek is vrijblijvend en zal ongeveer een half uur in beslag nemen.


In de spotlight

Recente Items

Archief

Zoek via Tags

Follow Us

  • Facebook Basic Square
  • instagram_edited

​​​Contact

Aqua Mare Skin & Laser Clinics

Laan op Zuid 656 Rotterdam (Kop van Zuid)

Volg ons

  • w-facebook
  • White Instagram Icon

Lid van

Strawinskiplein 11 Rhoon 

Tel: 010 50 16 16 6

Algemene voorwaarden

Geregistreerd bij

Al onze huidtherapeuten staan geregistreerd bij

KP - Kwaliteitsregister Paramedici

Privacy beleid

© 2015 by Ontwerpstudio Carola Zee