top of page

Van gefrustreerde huid naar een stralende gloed


Ria Zee, directrice, oprichtster en huidtherapeut van Aqua Mare Huidkliniek vertelt:


Ik werd bezocht door Chantal, een vrouw die vastberaden was om de perfecte huidteint te bereiken. Ze probeerde talloze cosmetische behandelingen maar niets leek het gewenste resultaat te geven. Gefrustreerd en teleurgesteld besloot ze een afspraak te maken bij Aqua Mare.


Na een grondig onderzoek stelde ik een aangepaste huidverzorgingsroutine voor die bestond uit een combinatie van medische-grade verzorgingsproducten, instituut behandelingen en levensstijlaanpassingen.Een op maat gemaakte huidverzorgingsroutine

Als eerst begon Chantal met het gebruik van een zachte reiniger en een vitamine-C serum om haar huid te verhelderen en egaal te maken. Daarna bracht ze een hyaluronzuur moisturizer aan om haar huid te hydrateren en op te vullen. Om specifieke zorgen zoals fijne lijntjes en donkere vlekken aan te pakken, voegde ze ook retinol en niacinamide-serum toe in haar routine.


Naast haar huidverzorging thuis, maakte Chantal ook regelmatig afspraken in onze praktijk voor behandelen als chemical peels, microneedling en laserbehandelingen om de collageenproductie te stimuleren en de algehele gezondheid van haar huid te verbeteren.


Als laatst maakte Chantal levensstijlaanpassingen zoals veel water drinken, voldoende slapen en haar huid beschermen tegen zonbeschadiging door het gebruik van een breedspectrum zonnebrandcrème.


Het resultaat van haar nieuwe huidverzorgingsroutine en levensstijlaanpassingen is verbazingwekkend. Haar huid is helderder, egaler en heeft een natuurlijke, stralende gloed. Ze is dolblij en voelt zich zelfverzekerd in haar eigen huid.


Comments


Recente Items

Follow Us

  • Facebook Basic Square
  • instagram_edited
bottom of page