top of page

Ons team

 

 

Huidtherapeuten / schoonheidsspecialisten

Fulden Ulusoy-Eminoglou

Huidtherapeut

AGB-Code: 90045828

Ik ben Fulden Ulusoy- Eminoglou, huid- en oedeemtherapeut.

In 2011 ben ik afgestudeerd als huid- en oedeemtherapeut bachelor of health aan de Hogeschool Utrecht.

Het beroep Huidtherapie fascineert mij. Het persoonlijke contact in combinatie met het verlenen van huidzorg op maat en de uitdaging om de juiste oplossing te vinden voor mensen die soms al jaren last hebben van een huidprobleem is wat mij zo aanspreekt.

Huidtherapie is een veelzijdig vak, het biedt zowel cosmedische als cosmetische behandel mogelijkheden. Samen met de patiënt kijken welke behandeling het beste resultaat voor hen kan bieden en hier de resultaten van zien is mijn streven.

Het volgen van nieuwe medische ontwikkelingen en het bieden van kwalitatief hoogwaardige huidtherapeutische behandelingen zijn voor mij belangrijke aspecten. Om deze kwaliteiten te kunnen handhaven en te verbeteren ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).”

‘’Onze visie is een compleet pakket behandelingen te bieden met de hoogst mogelijke kwaliteit, waarin persoonlijke benadering centraal staat.

 

Door zeer regelmatige na-en bijscholing en overleg met collega's, blijven wij goed op de hoogte van de nieuwste inzichten met betrekking tot ons vakgebied.

Marja Verhey

Schoonheidsspecialist

Mijn naam is Marja Verhey. Ik ben als  schoonheidsspecialiste werkzaam bij Aqua Mare. U zult mij treffen wanneer u komt voor een heerlijke schoonheidsbehandeling.

Mijn passie is het geven van ontspannende massages die ik graag integreer in mijn behandelingen. Tevens heb ik een visagie opleiding gevolgd wat van pas kan komen om u een volledig make-up advies te geven.

Een schoonheidsbehandeling met als afsluiting een mooie dag make-up zal het geheel helemaal compleet maken met de mooie producten van Make-up Factory.

Hopelijk ontvang ik u snel in onze kliniek en graag tot ziens!

Ria Zee - Heerdt

Eigenaresse

Huidtherapeut en schoonheids-

specialiste

AGB-Code: 90021428

Ahmed Raja

Fleboloog en cosmetisch arts

AGB-Code: 01023846

bottom of page