top of page

Acné

 

Acne wordt ook wel jeugdpuistjes genoemd, maar het is

niet zo dat acne alleen bij jongeren voorkomt. Sommige mensen houden er hun leven lang last van.

Bij Aqua Mare kunnen wij deze huidaandoening op verschillende manieren behandelen, al dan niet in combinatie met medicijnen om de ontstekingen en de overmatige talgproductie te remmen.

Wat kan Aqua Mare voor u betekenen?


De huidtherapeut behandelt lichte en ernstige acne. De huidtherapeut geeft adviezen waarmee de patiënt zelf de acne kan aanpakken. Een actieve bijdrage van de patiënt is voorwaarde voor succes. 

 

Behandelingen


Acne therapie / Acne Peels

  • Dieptereiniging van de huid, bijvoorbeeld door een peeling. Hierbij worden de dode, losse huidcellen verwijderd, zodat ze de poriën niet meer blokkeren. Wanneer een huid regelmatig wordt gepeeld, zullen mee-eters niet zo snel meer ontstaan.

  • Chemische en/of enzympeelingen aangepast aan het huidtype om acnelittekens en pigmentvlekken (ontstaan door de ontstekingen) te behandelen. Hierdoor verbetert het huidreliëf;

 

Afhankelijk van de ernst van de acne en de littekenvorming zijn meerdere behandelingen nodig. Thuis moeten de geadviseerde verzorgingsproducten gebruikt worden om de behandelingen en peelingen te ondersteunen. De huidtherapeut stelt een passend behandelplan op tijdens het intakegesprek.
 

Niet alleen het gezicht kan last hebben van acne, ook de rug en/of de borst kunnen aangetast zijn. Aqua Mare heeft hier speciale behandelingen voor.

 

Het is raadzaam om acne zo snel mogelijk te behandelen om erge littekenvorming te voorkomen. 

Biodroga MD Clear+

 

Biodroga MD Clear+ is een speciale reinigings- en verzorgingslijn voor alle huidtypes. Wetenschappelijk onderzoek binnen MD Clear+ geven de oplossingen die de hoornlaag verweken, ontstekingen remmen, bacteriën bestrijden en die de huid kalmeren en regenereren. De formules welke gebruikt worden in de producten van Biodroga MD Clear+ zijn daardoor speciaal ontwikkeld om de verzorging en de behoeftes van de huid te herstellen en te balanceren. 

bottom of page