Verwijsbrief

 

Tegenwoordig kun je zonder verwijzing van de arts/specialist terecht bij de huidtherapeut door de Directe Toegangkelijkheid Huidtherapie (DHT) Als je zonder verwijzing bij ons komt, zal de huidtherapeut een uitgebreide anamnese uitvoeren met een screeningsonderzoek. Indien nodig kun je worden doorverwezen naar de huisarts.

 

Vergoedingen

 

De vergoeding voor huidtherapeutische behandelingen hangen af van de soort behandeling en van uw verzekering. Daarom adviseren we vaak om bij uw zorgverzekering te informeren welke rechten je hebt op vergoeding. 

Soms eist uw verzekeraar nog wel een verwijsbrief voordat zij overgaan tot vergoeden. Deze verwijsbrief gaat via uw huisarts of specialist. 

 

Veel behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Voor oedeemtherapie worden de eerste behandelingen van uit het aanvullende verzekering vergoed en hierna voor een chronische aandoening uit het basispakket.

 

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici en zijn kwaliteitsgeregistreerd. 

​​​Contact

Aqua Mare Skin & Laser Clinics

Weissenbruchlaan 166 Rotterdam (Hillegersberg)

Laan op Zuid 656 Rotterdam (Kop van Zuid)

Strawinskiplein 11 Rhoon 

Volg ons

  • w-facebook
  • White Instagram Icon

Algemene voorwaarden

Tel: 010 50 16 16 6

Privacy beleid

Lid van

Geregistreerd bij

 

Al onze huidtherapeuten staan geregistreerd bij

KP - Kwaliteitsregister Paramedici

© 2015 by Ontwerpstudio Carola Zee