top of page

Vaatafwijkingen

 

Men spreekt van vaatafwijkingen wanneer er problemen zijn met rode verkleuringen van de huid, die berusten op een te veel aan vaatjes of op vaatverwijding zoals; couperose, teleangiëctasieën, spidernaevi, rosacea, oppervlakkige en diepe vaatjes op gezicht en lichaam.

 

Door verschillende oorzaken, zoals erfelijke aanleg, worden deze vaten wijder. Ook bij blootstelling aan extreme temperaturen, zoals bij verbranding door de zon of extreme kou, worden de vaten wijder. De huid – meestal van de neus en de wangen – krijgt een blijvend rood aanzien. Vaatafwijkingen kunnen ook voorkomen op het lichaam. 

Producten

 

Biodroga MD Anti-Redness 

 

De producten uit de Anti-Redness serie van Biodroga MD zijn speciaal ontwikkeld voor huidtypes die vatbaar zijn voor zichtbaar verwijde haarvaten (Teleangiëctasieën) en couperose. Bij regelmatig gebruik zal de roodheid zichtbaar afnemen, de haarvaten verstevigen en zal de natuurlijke weerstand verbeteren en beschermd worden. 

Wat kan Aqua Mare voor u betekenen?

 

Behandelingen

 

Alma Dye VL laser 500-600 nm / Nd: Yag: 1064 nm

  • De laser-lichtflits wordt met een bepaalde golflengte die afgestemd is op het te behandelen probleem op de vaatjes geschenen, zodat deze verkleven (coaguleren) en de vaatjes verminderen. Het effect van de laser-lichtflitsbehandeling is afhankelijk van de dikte en de diepte van de vaatjes. Over het algemeen zijn hierbij 3 tot 4 behandelingen voldoende.
     

 

Coagulatie

  • Bij coagulatie worden kleine vaatjes in de huid weggebrand. Tijdens de behandeling gaat de huidtherapeut met een klein naaldje oppervlakkig de huid in. Het naaldje wordt warm en laat het bloed stollen waardoor het vaatje vermindert of verdwijnt.

 

De huidtherapeut stelt een passend behandelplan op tijdens het intakegesprek.

bottom of page