top of page

Biodroga

 

Aqua Mare werkt alleen met de beste producten en apparatuur. Daarom hebben wij gekozen om te werken met het merk Biodroga.

 

BIODROGA heeft enkel TOP deskundigen op het gebied van biochemie, dermatologie –en bio-engineering. Zij zorgen ervoor dat alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit worden verwerkt in de producten. Alle producten van BIODROGA worden ontwikkeld onder het strenge toezicht van de GMP (good manufacturing practices). Het bedrijf garandeert dat deze strenge norm wordt voldaan om aan de verplichtingen te voldoen om tot een onovertroffen kwaliteitsproduct te komen. 

Biodroga MD

Biodroga Medic Skin Care

 

BIODROGA MD biedt u een innovatieve, hoog wetenschappelijke huidverzorging gebaseerd op medische bevindingen van de laatste huidverzorgingsonderzoeken, rechtstreeks gericht op de verschillende oorzaken van de huidproblemen 

Clear +
 

Biodroga MD  Acne/Onzuivere huid

 

Biodroga MD Clear+ is een speciale reinigings- en verzorgingslijn voor alle huidtypes. Wetenschappelijk onderzoek binnen MD Clear+ geven de oplossingen die de hoornlaag verweken, ontstekingen remmen, bacteriën bestrijden en die de huid kalmeren en regenereren. De formules welke gebruikt worden in de producten van Biodroga MD Clear+ zijn speciaal ontwikkeld om de verzorging en de behoeftes van de huid te herstellen en te balanceren. 

MD Skin Boosters
 

Biodroga MD Gezichtsverzorging

 

De BIODROGA MD SKIN BOOSTERS zijn, zoals de naam laat blijken, “booster” producten. Ze voorzien de huid met onmiddellijke frisheid of een voedend effect. Ieder product is zorgvuldig afgestemd op het behandelen van specifieke huidproblemen zoals; een onzuivere huid, pigmentvlekken, een onregelmatige teint, een verstoorde huid, ouderdomsvlekken, grove poriën, fijne lijntjes en rimpels, acne littekens, de door zonbeschadigde en doffe huid.

Biodroga_Skin_booster_collectie.jpeg

Biodroga MD Moisture
 

Biodroga MD Vochtherstellend

 

BIODROGA MD MOISTURE lijn met hyaluronzuur voorziet de huid intensief met voldoende vocht en helpt haar om de vochtbalans te herstellen. Hyaluronzuur voorziet de huid van vocht, optimaliseert het vermogen om vocht vast te houden en laat droogte rimpels sneller verdwijnen.

Biodroga MD Anti-Age


Biodroga Ultimate lifting

 

Huidveroudering kan niet voorkomen worden, maar wel worden vertraagd. Rimpels en verslapping van de huid zijn de belangrijkste tekenen van huidveroudering. Lijntjes rond de ogen en mond, het vervagen van contouren, allemaal kenmerken van een rijpere huid.

Biodroga_anti_age.jpeg
bottom of page