top of page

Anti-aging

 

Bij het ouder worden, verandert de huid. De opperhuid wordt dunner, de bloedvaten in de huid verminderen en de aanmaak van collagene en elastine vezels neemt af. Ook het aantal talgklieren vermindert. Kortom, de huid wordt dunner, slapper, kwetsbaar, droog, gaat rimpels en plooien vertonen en er kunnen onregelmatigheden en kleurveranderingen ontstaan. Reeds vanaf het 30e levensjaar begint de huid tekenen van veroudering te vertonen.

 

Veroudering is een natuurlijk proces en kan niet worden gestopt. UV-licht en roken versnellen het proces. We kunnen bij Aqua Mare de effecten minder zichtbaar maken door de uiterlijke kenmerken aan te pakken.

Producten
 

Huidveroudering kan niet voorkomen worden, maar wel worden vertraagd. Rimpels en verslapping van de huid zijn de belangrijkste tekenen van huidveroudering. Lijntjes rond de ogen en mond, het vervagen van contouren, allemaal kenmerken van een rijpere huid.

 

Biodroga MD Ultimate lift

 

Biodroga_anti_age.jpeg

Wat kan Aqua Mare voor u betekenen?

 

Huidkliniek Aqua Mare heeft tal van behandelingen in huis waarmee rimpels, verslapte huid, hyperpigmentatie en andere kenmerken van huidveroudering kunnen worden aangepakt.
 

Biodroga MD Anti-Age Treatment

 • Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes. De behandelmethode wordt op uw huidtype afgestemd.
  Het doel is het activeren van het metabolisme van de huid, stimuleren van de elastine en collageenvorming en het versterken de huideigen barrière functies. De huid ziet er zichtbaar steviger uit en rimpels worden verminderd. Deze behandeling geeft stevigheid en structuur aan de huid.

   

 • Luxe behandeling met een anti-aging effect. Kaviaar-extract activeert de huidstofwisseling en de microcirculatie  van de huid, waardoor lijntjes en rimpels  verminderen en vroegtijdige huidveroudering wordt voorkomen. Het bevordert het vochtbindend vermogen van de huid en zorgt voor een evenwichtige vochtbalans. De huid ziet er egaal, glad en stralend uit.
   

Clearlift - Facelift zonder snijden​​

 • Rimpels en huidverslapping op gezicht en lichaam worden aangepakt door de Fractionele Q-Switched laser. Deze stimuleert diep in de huid de groei van nieuw collageen. Een korte pijnloze behandeling met minimale downtime. De opperhuid wordt niet beschadigd en de dagelijkse bezigheden kunnen hierna direct weer worden voortgezet. Voor het beste resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig. 

Erbium Pixel laser 

 • Rimpels, zonbeschadigde huid en littekens (o.a. van acne) worden met deze gefractioneeerde erbium laser aangepakt. 
  De laser maakt een groot aantal hele kleine gaatjes in de huid met behulp van laserlicht: per vierkant centimeter maakt de laser 50-100 kleine gaatjes. Deze minuscuul kleine wondjes genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. De huid wordt gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, het huidrelief verbetert en de huid wordt gladder. 

  De beste behandeling tegen vroegtijdige veroudering van de huid met rimpeltjes en zonbeschadiging alsook acnelittekens, vergrote poriën en striae. Hals, decolleté, handen en armen kunnen ook behandeld worden.

 

Microneedling - Pen of Dermaroller

 • Microneedlingtherapie is een micro-chirurgische needling behandeling. De pen of dermaroller maakt duizenden microscopische kleine kanaaltjes in de huid. De huid start een procedure om zichzelf te herstellen. Er komt een boost van collageen en elastinevezels wat resulteert in een gladdere en gezondere huid. Littekens en andere huiddefecten verminderen.


Microdermabrasie

 • Microdermabrasie. Dit is een mechanische peeling. Met speciale apparatuur wordt de huid gepolijst. Microdermabrasie kan ook in combinatie met de peelingen worden toegepast, waardoor de behandeling intensiever wordt.

 

Cryotherapie 

 • Bij cryotherapie worden kleine, goedaardige afwijkingen aan het huidoppervlak bevroren. De therapeut gebruikt vloeibare stikstof om de oneffenheid te laten "verdampen" waarna het wondje snel geneest. 

 

LPG - Endermologie

 • LPG-apparaat; dit apparaat pakt de verslapte huid op en rolt deze af via speciale rollers. Het zorgt voor een verbeterde circulatie in de aders en de lymfevaten, stimulering van de aanmaak van collageen, stimulering van de vetweefsels en het opheffen van weefselbarrières voor een beter transport van zuurstof en voedingsstoffen. Voor gezicht en lichaam.

 

De therapeut stelt een passend behandelplan op tijdens het intakegesprek.

bottom of page