top of page

LED fototherapie - Dermalux

 

Vanaf de eerste behandeling geeft Dermalux de huidcellen opnieuw energie zodat een vale huid er weer fris gaat uitzien. 

De herhaaldelijk onderscheiden Dermalux® LED fototherapie, is een toonaangevende, niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van de kracht van licht voor een zichtbaar stralende, jongere en zuivere huid.

Kuurkorting
6 + 1 gratis
= 6 voor
€ 210,00

led-dermalux.jpg

Wat kan Aqua Mare voor u betekenen?

 

Dankzij Dermalux® is een mooie huid nu voor iedereen weggelegd. Al na één behandeling krijgen de huidcellen onmiddellijk nieuwe energie, waardoor een vale, vermoeide teint wordt gerevitaliseerd. Een reeks behandelingen zorgt voor een langdurig zichtbaar resultaat, stimuleert de natuurlijke vernieuwing en herstelprocessen van de huid en versnelt de vorming van nieuwe cellen, wat huidaandoeningen verhelpt en een stralende, gezond uitziende huid bevordert.

De Dermalux Triwave behandeling is in te zetten bij verschillende indicaties. Zo kan de behandeling bevorderlijk zijn wanneer u last heeft van rosacea of acne. Ook kan het worden ingezet als anti aging behandeling. Het apparaat kan van verschillende soorten licht gebruik maken zoals blauw, rood en nabij infrarood licht.

  • Het blauwe licht heeft een antibacteriële werking wat onzuiverheden tegengaat door het normaliseren van de talgproductie en heeft ook een kalmerende werking.

 

  • Het rode licht vermindert rimpels en fijne lijntjes, stimuleert de collageen- en elastine aanmaak en verhoogt de hydratatie in de huid.

 

  • Het bijna infrarode licht is goed voor huidverjonging en vermindering van roodheid en irritaties.

 

 

bottom of page