top of page
Schermafbeelding 2022-04-12 om 13_edited.jpg

SkinTech®

 

SkinTech Pharma Group werkt met producten voor natuurlijke huidverbetering. SkinTech-crèmes zijn huidverbeterende cosmoceuticals, speciaal ontwikkeld voor de meest gevoelige en veeleisende huiden of als je huid wat extra zorg nodig heeft.

SkinTech Daily Care Creams zijn bijzonder geschikt bij intensieve behandelingen zoals (voor, tijdens en na) SkinTech-peelings en laser- en IPL-behandelingen. Maar deze veelzijdige crèmes passen ook standalone in je dagelijkse verzorging, als standaardonderhoud of omdat je huid wat extra hulp nodig heeft.

SkinTech® natuurlijke huidverbetering

SkinTech biedt u een innovatieve, hoog wetenschappelijke huidverzorging gebaseerd op medische bevindingen van de laatste huidverzorgingsonderzoeken, rechtstreeks gericht op de verschillende oorzaken van de huidproblemen 

SkinTech® Crèmes

SkinTech® crèmes zijn ontwikkeld om een specifieke indicatie te behandelen en/of de huid te voeden, te hydrateren en te beschermen.  SkinTech® crèmes maken deel uit van een totaalplan voor peelingbehandelingen, zowel met Easy TCA (Pain Control) als met Easy Phen Light en Lip & Eyelid (fenol) peelings. Hierbij hoort ook de specifieke SkinTech® Cleanser Foam, die de gepeelde huid mild reinigt en bovendien naar een waarde van pH 5.5 brengt, waardoor  de huid weerbaarder wordt.

Schermafbeelding 2022-04-12 om 13.56.13.png

Optimaal na peelings

SkinTech® crèmes versterken het effect van de peeling en bevorderen het herstel van de (beschadigde) huid. Het wordt ten sterkste afgeraden om andere crèmes te gebruiken na een SkinTech® peeling. “Gewone” crèmes zijn immers ontwikkeld voor het gebruik op een intacte huid. Een gepeelde huid bevat (tijdelijk) geen stratum corneum en is daardoor zeer gevoelig. Crèmes voor dagelijkse verzorging bevatten vrijwel altijd  irriterende stoffen zoals parfums en zuren (bijvoorbeeld vitamine A-zuur en glycolzuur). Wanneer een gepeelde huid geïrriteerd raakt, bestaat er een hoog risico op post-inflammatoire hyperpigmentatie (pigmentvlekken).

SkinTech-Cosmoceuticals.jpeg

Benebellum®
 

Last van (terugkerende) hyperpigmentatie? De ingrediënten tranexaminezuur, hexylresorcinol, vitamines A-C-E en het bluelight-filter in onze Benebellum-producten remmen de aanmaak en activatie van pigmentcellen sterk en langdurig af (aangetoond in wetenschappelijk onderzoek). Benebellum-producten maken deel uit van een behandelplan met peelings om bestaand pigment te verwijderen.

BeneBellum-TX-kit2-1-811x1024-1.jpeg

Lightening cream

Tegen hyperpigmentatie in de intieme zone. Speciaal ontwikkeld voor gebruik na de Happy Peel, maar ook standalone te gebruiken. Verheldert, egaliseert en verstevigt je huid. Remt pigmentvorming af en bevat antioxidanten die je huid beschermen tegen vrije radicalen.

Lightening2-525x525.jpeg
bottom of page