top of page

Aqua Mare Skin & Laser Clinics

 

Voor Aqua Mare, staat veiligheid en een eerlijk advies voorop. Niet alleen nu, maar meteen vanaf de start, 40 jaar geleden.

Ria en haar man Peter Zee waren een van de eersten in Nederland die aan de slag gingen met de helende thalassotherapie, een behandeling op basis van zeewater, algen en zeeklei. Ontspannen en ontstressen waren daarbij even belangrijk als schoonheid en gezondheid. Dat is nu een normale zaak maar, was voor die tijd heel bijzonder. Klanten uit heel Nederland wisten dan ook de weg naar de kliniek te vinden.

 

Rotterdamse nuchterheid

Nu, 40 jaar later, is Aqua Mare uitgegroeid tot een moderne kliniek, gespecialiseerd in huidaspectverbetering en welzijn. Of het nu gaat om rimpels, cellulite, overgewicht, littekens, spataderen, pigmentvlekken of couperose: Aqua Mare heeft alles in huis voor een resultaatgerichte behandeling. Maar loze beloften zul je niet horen in de kliniek.

 

‘We zeggen ook wel eens: Mevrouw, daar kunt u beter niet aan beginnen’ zegt directeur Ria Zee. ‘Bij het intakegesprek kijken we al wat kan en wat niet kan, we kijken naar de verwachtingen van de klant, je overlegt met elkaar. Dan stellen we een zorgvuldig, op maat gesneden behandelplan op en tijdens de uitvoering ga je regelmatig na of je het gewenste resultaat bereikt’.

 

Beproefd

Maar niet alleen resultaat, nuchterheid en eerlijkheid zijn belangrijk. Bij alle behandelingen en producten van Aqua Mare staat de veiligheid bovenaan de checklist. Als er een nieuw apparaat of nieuw product wordt opgenomen in het aanbod, moet dat niet alleen echt resultaat bieden, maar ook bewezen hebben dat er geen complicaties zijn te verwachten. Ook niet op lange termijn. ‘Liever beproefde en veilige methodes, dan meegaan in de waan van de dag!’, is het motto van Ria Zee.

Waarom Aqua Mare Skin & Laser Clinics

 

  • meer dan 40 jaar ervaring in huidverbetering van gezicht en lichaam

  • meer dan 20 jaar ervaring met permanente ontharing met Laser en IPL

  • uitgebreide ervaring met behandeling van huidproblemen 

  • wij werken met de allernieuwste kwaliteitsapparatuur en behandelmethoden

  • wij werken met medische cosmetica die huidproblemen aanpakken

  • wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne met professionele peelingen

  • wij hebben specifieke ervaring en kennis in het behandelen van de getinte huid

  • wij streven altijd voor de beste kwaliteit en het beste resultaat voor onze klanten

bottom of page