top of page

Huidverzorging gezicht en hals

 

Een gelijkmatige huid en een harmonieus huidbeeld zijn tekenen van jeugdigheid. Door alledaagse omgevingsinvloeden wordt de huid extra belast en verliest de huid haar maximum aan hydratatie en gaan huidverouderde factoren een grote rol spelen.


Regelmatig toegepaste gezichtsbehandelingen laten de huid herleven en activeren haar natuurlijke herstelvermogen. De ontspannende werking van de behandeling zorgt voor een "WOW effect’’, waarbij de actieve werkstoffen een direct en langdurig effect geven.

Wat kan Aqua Mare voor u betekenen?

Huidkliniek Aqua Mare heeft een tal van cosmetische behandelingen in huis voor een intensieve hydratatie, kalmerende behandeling voor de gevoelige huid, egaliserende anti-aging voor een gelijknamige teint. Activerende behandeling bij de eerste lijntjes en rimpels.

 

Onze basisbehandeling bestaat uit een reiniging, scrub/peeling, wenkbrauwen bijwerken, comedonen / ontstekingen / milia verwijderen, massage van gelaat en decolleté, masker, serum en dagverzorging. Uiteraard is het mogelijk de basisbehandeling uit te breiden met:

•    LPG voor het gelaat 

•    Waxen

•    Verven wimpers en/of wenkbrauwen

Biodroga MD

Biodroga Golden Caviar Treatment - 60 min  

 • Luxe behandeling met een anti-aging effect. Kaviaar-extract activeert de huidstofwisseling en de microcirculatie  van de huid, waardoor lijntjes en rimpels  verminderen en vroegtijdige huidveroudering wordt voorkomen. Het bevordert het vochtbindend vermogen van de huid en zorgt voor een evenwichtige vochtbalans. De huid ziet er egaal, glad en stralend uit.

Dermalux Tri Wave behandeling - 30 min

 • Dermalux LED fototherapie combineert klinisch bewezen golflengtes met de meest recente generatie van LED-technologie om veilige en effectieve resultaten te leveren bij het behandelen van acne en huidveroudering zonder ongemak of hersteltijd. Behandeling bestaat uit reiniging, ampul, Dermalux & crème.

 

MD Collageen booster Treatment

 • De behandeling met Biodroga MD Moisture producten met een medische-dermatologische achtergrond, heeft een rijk effect op het vochtreservoir van de huid, vermindering van droogte lijntjes en een versterking van de huideigen beschermingsbarrière. De huidklachten wordt gekenmerkt door een ruwe huid, droog en trekkerig gevoel en een onregelmatige huidtint.

 

MD Anti-Age Ultimate Treatment - 60 min

 • De veeleisende, rijpere huid wordt gekenmerkt door haar verlies van elasticiteit waardoor de contouren verzwakken en het huidbeeld haar uitstraling verliest. De behandeling met Biodroga MD Anti-age stimuleert de elastine- en de collageenvorming van de huid in zichtbare resultaten. De huid ziet er steviger uit en rimpels worden verminderd.

 

MD Ultimate Glow Treatment - 60 min

 • De ultimate Glow treatment maakt de huid glad en direct weer stralend. De dermapen met nanonaaldjes reinigen de huid en geven een doffe huid weer een gezonde glans. Maak een ruwe en zonbeschadigde huid weer egaal van structuur.

MD Vitamine C Booster Treatment - 60 min

 • Vitamine C Booster Treatment is geschikt voor elk huidtype. Met de speciale formulering creëert MD Vitamine C Treatment een verhoging van Vitamine C in de huid dat nodig is om het bindweefsel in een goede conditie te houden en vroegtijdige veroudering door de zon tegen te gaan.

Anti-Age Microneedling

 • Met de Beauty Roller van Biodroga MD kunnen specifieke huidgebieden behandeld worden. De kleine naaldjes van de roller doordringen de huid om het effect van beschadiging na te bootsen. Het huideigen herstelmechanisme wordt geactiveerd. Het regeneratie proces van de huid wordt versneld en de aanmaak van collageen en elastine wordt geactiveerd. De epidermis wordt steviger en het vermogen van de huid om vocht te binden verbetert. Dit is een alternatief voor fillers of cosmetische chirurgie. Toe te passen bij:

  • Fijne lijntjes en rimpels​

  • verlies van elasticiteit

  • huidveroudering

  • zonschade

  • pigmentvlekken en hyperpigmentatie

  • vale rokershuid

  • grote poriën en vette huid

  • (acne) littekens

  • striae

 

De therapeut stelt een passend behandelplan op tijdens het intakegesprek.

Ondersteuning van de behandelingen met thuisverzorging is noodzakelijk om het resultaat vast te houden en te optimaliseren.

 

 

Producten
 

Biodroga MD Moisture Line

 

De vermindering van de beschermende functies van de huid zijn te wijten aan stress, een ongezonde levensstijl, teveel UV straling, schadelijke milieufactoren, weersomstandigheden, maar ook een slechte of agressieve reiniging, het verouderingsproces en zoveel andere oorzaken. De Biodroga Moisture Line met hyaluronzuur als hoofdingredient voorziet de huid intensief met voldoende vocht en helpt haar om de vochtbalans te herstellen.

Biodroga MD Skin Booster Line

 

De Biodroga Skin Booster Lijn producten zijn de experts op het gebied van huidverbetering. Een perfecte manier om de verminderende functies van de huid te reactiveren.

Biodroga_Skin_booster_collectie.jpeg

Biodroga Even & Perfect

 

De rijpere- en problematische huid vertonen vaak gebreken die, bij het kijken in de spiegel, als storend worden ervaren. MD Even & Perfect minimaliseert een onregelmatig uitziende huid, roodheid en pigmentatie. MD Even & Perfect is speciaal ontwikkeld om dit doel onmiddellijk te bereiken en heeft een langdurige werking.

bottom of page