Facials

 

Een gelijkmatige huid en een harmonieus huidbeeld zijn tekenen van jeugdigheid. Door alledaagse omgevingsinvloeden wordt de huid extra belast en verliest de huid haar maximum aan hydratatie en gaan huidverouderde factoren een grote rol spelen.


Regelmatig toegepaste gezichtsbehandelingen laten de huid herleven en activeren haar natuurlijke herstelvermogen. De ontspannende werking van de behandeling zorgt voor een "WOW effect’’, waarbij de actieve werkstoffen een direct en langdurig effect geven.

Vanaf € 85,00

Biodroga MD

 

MD Moisture Treatment

  • De behandeling met Biodroga MD Moisture producten met een medische-dermatologische achtergrond, heeft een rijk effect op het vochtreservoir van de huid, vermindering van droogte lijntjes en een versterking van de huideigen beschermingsbarrière. De huidklachten wordt gekenmerkt door een ruwe huid, droog en trekkerig gevoel en een onregelmatige huidtint.

 

 

MD Hypoallergeen Treatment - 60 min

  • Een gevoelige huid en een huid die neigt naar allergieën hebben vaak fijne poriën en zullen sneller reageren op invloeden van buitenaf en binnenuit. Ze hebben vaak last van irritatie, roodheden. MD Hypoallergeen treatment vermindert irritaties en roodheden, stabiliseert de huidbalans, en versterkt de natuurlijke barrièrefuncties van de huid.

 

MD Clear+ Treatment - 60 min

  • MD Clear+ behandeling is geschikt voor alle onzuivere huidproblemen. Met de specifieke formuleringen creëert MD Clear+ producten die grenzen aan geneeskunde, die de basis vormen voor een effectief behandeltraject. Een diepe grondige reiniging welke talgproductie reguleert, vermindering geeft van roodheid en bijkomende littekens, voor gelaat en lichaam geschikt.

 

MD Pigmentatie Treatment - 60 min

  • De MD pigmentatie behandeling mixt melkzuren met een cocktail van huidverlichtende samenstellingen die zonnevlekken, bruine vlekken en roodheden ontstaan door rosacea of zonschade vermindert. Ook zijn er diverse mogelijkheden welke geadviseerd worden voor donkere verkleuringen rondom ogen

 

MD Anti-Age Treatment - 60 min

  • De veeleisende, rijpere huid wordt gekenmerkt door haar verlies van elasticiteit waardoor de contouren verzwakken en het huidbeeld haar uitstraling verliest. De behandeling met Biodroga MD Anti-age stimuleert de elastine- en de collageenvorming van de huid in zichtbare resultaten. De huid ziet er steviger uit en rimpels worden verminderd.

 

 

De therapeut stelt een passend behandelplan op tijdens het intakegesprek.

Ondersteuning van de behandelingen met thuisverzorging is noodzakelijk om het resultaat vast te houden en te optimaliseren.

 

 

Producten
 

Biodroga MD Moisture Line

 

De vermindering van de beschermende functies van de huid zijn te wijten aan stress, een ongezonde levensstijl, teveel UV straling, schadelijke milieufactoren, weersomstandigheden, maar ook een slechte of agressieve reiniging, het verouderingsproces en zoveel andere oorzaken. De Biodroga Moisture Line met hyaluronzuur als hoofdingredient voorziet de huid intensief met voldoende vocht en helpt haar om de vochtbalans te herstellen.

Biodroga MD Skin Booster Line

 

De Biodroga Skin Booster Lijn producten zijn de experts op het gebied van huidverbetering. Een perfecte manier om de verminderende functies van de huid te reactiveren.

Biodroga Even & Perfect

 

De rijpere- en problematische huid vertonen vaak gebreken die, bij het kijken in de spiegel, als storend worden ervaren. MD Even & Perfect minimaliseert een onregelmatig uitziende huid, roodheid en pigmentatie. MD Even & Perfect is speciaal ontwikkeld om dit doel onmiddellijk te bereiken en heeft een langdurige werking.