top of page

Ongewenste haargroei

 

Overbeharing is een cosmetisch probleem waarbij vooral wordt gedacht aan ongewenste haargroei in het gezicht bij vrouwen. Maar ook op het lichaam kan overbeharing een probleem zijn – niet alleen bij vrouwen, ook bij mannen! Bij Aqua Mare passen we verschillende methoden toe om overbeharing tegen te gaan. Welke, is onder meer afhankelijk van de kleur van de overbeharing en de huidskleur. Het positieve resultaat van de behandeling verhoogt doorgaans het zelfvertrouwen.

Wat kan Aqua Mare voor u betekenen?
 

Behandelingen
 

Soprano Ice Platinum Edition

  • Soprano ICE Platinum richt zich met drie golflengten op ongewenste haargroei en is de meest complete en effectieve ontharingsoplossing die vandaag de dag beschikbaar is - voor alle huidtinten en haartypes. De behandelsessies met Soprano ICE PLatinum zijn supersnel, zelfs voor grote gebieden dankzij de In-motion™ techniek.  Vrijwel pijnloze laserontharing, het hele jaar door behandelen, ook in de zomer en geen downtime na de behandeling. 

Alma laser/IPL

  • IPL ontharing. Met de Alma laser flitsen we op een effectieve en vrijwel pijnloze manier ongewenste haren weg. Uit ervaring is gebleken dat meerdere behandelingen nodig zijn, zo om de 4 à 8 weken. Op de behandelde plekken wordt de ongewenste haargroei met 50% tot 80% verminderd. De eventueel resterende haren zijn dunner en lichter van kleur. In sommige gevallen zijn onderhoudsbehandelingen nodig. 

 

Alma Laser - SHR Methode

  • 'SHR' betekent Super Hair Removal. SHR is het meest innovatieve systeem op het gebied van duurzame ontharing. SHR is veilig, effectief en pijnloos. Uitermate geschikt voor alle huidtypes inclusief de donkere huidtypes.
     

Elektrische epilatie

  • Elektrische epilatie zorgt ervoor dat storende haren verminderen. Het gaat om haren in het gezicht, op het lichaam en bijvoorbeeld transplantaten. De huidtherapeut laat een minuscuul naaldje in het haarzakje glijden om dit elektrisch te vernietigen. Na elke behandeling worden de haren zwakker en dunner, waarna ze uiteindelijk verdwijnen. 

 

De huidtherapeut stelt een passend behandelplan op tijdens het intakegesprek.

 

Zowel bij laser/lichtontharing als bij elektrische epilatie is het belangrijk dat u zelf niet meer epileert met een pincet, waxt of de touwtjesmethode gebruikt. U mag de haren wel afknippen of scheren. Ook kunt u eventueel kiezen voor een ontharingscrème die geen huidirritaties veroorzaakt. 

bottom of page