Definitieve pijnloze laserontharing

 

Nooit meer scheren, waxen of epileren met de laserbehandelingen bij Aqua Mare Skin & Laser Clinics met de nieuwste apparatuur en technologien. 

Zo hebben wij als een van de weinigen in Nederland de Soprano ICE Platinum. De Soprano ICE Platinum is de meest complete en effectieve ontharingsoplossing die vandaag de dag beschikbaar is - geschikt voor alle huidtinten en haartypes. De behandeling is daarnaast snel en praktisch pijnloos. ​

Vanaf € 39,00

Soprano Ice Platinum

Wat kan Aqua Mare voor u betekenen?

 

Behandelingen

Soprano Ice Platinum Edition

  • In-motion laserontharing met de Soprano ice Platinum laser. 
    De 3 samengevoegde golflengten maakt deze laser geschikt voor meerdere huidtypes (ook voor de iets donkere en  zongebruinde huid) en voor dikke én dunne haren. De behandeling is snel en praktisch pijnloos.  

    Of u nu een lichte, iets donkere of gebruinde huid heeft, grof of fijn haar, met Soprano ICE Plantinum is dit geen probleem. Ongewenste haargroei op verschillende locaties en diepten wordt met een optimaal resultaat op de meest veilige, snelle en pijnloze manier behandeld.

Alma Laser/IPL

  • Intense pulsed light (IPL) ontharing. Met de Alma laser flitsen we op een effectieve en vrijwel pijnloze manier ongewenste haren weg. Uit ervaring is gebleken dat meerdere behandelingen nodig zijn, zo om de 4 à 8 weken. Op de behandelde plekken wordt de ongewenste haargroei met 50% tot 80% verminderd. De eventueel resterende haren zijn dunner en lichter van kleur. In sommige gevallen zijn onderhoudsbehandelingen nodig. 

Alma Laser - SHR Methode

  • 'SHR' betekent Super Hair Removal. SHR is het meest innovatieve systeem op het gebied van duurzame ontharing. SHR is veilig, effectief en pijnloos. Uitermate geschikt voor alle huidtypes inclusief de donkere huidtypes. 

Belangrijke informatie

Het Ministerie van Volksgezondheid heeft een wet in voorbereiding die bepaalt dat het gebruik van de lasers een voorbehouden behandeling wordt, dat wil zeggen dat alleen huidtherapeuten en artsen behandelingen met lasers mogen uitvoeren. 

Lees meer >>>

Soprano Ice Platinum

​​​Contact

Aqua Mare Skin & Laser Clinics

Laan op Zuid 656 Rotterdam (Kop van Zuid)

Volg ons

  • w-facebook
  • White Instagram Icon

Lid van

Strawinskiplein 11 Rhoon 

Tel: 010 50 16 16 6

Algemene voorwaarden

Geregistreerd bij

Al onze huidtherapeuten staan geregistreerd bij

KP - Kwaliteitsregister Paramedici

Privacy beleid

© 2015 by Ontwerpstudio Carola Zee