top of page

LPG - Endermologie

 

Cellulite, littekens of zwangerschapsstriemen? Doe dan de rek- en strekoefeningen voor uw huid. Of liever gezegd: laat ze doen, want met het nieuwe LPG-apparaat kunt u ontspannen blijven liggen, terwijl uw huid en het onderliggende bindweefsel een stevige maar pijnloze massage krijgen. Ook voor mannen met lovehandles en verslapte spieren.

Kuurkorting

10 x  voor
€ 525,00

Wat kan Aqua Mare voor u betekenen?

 

Een sterk en evenwichtig bindweefsel staat aan de basis van een gezond lichaam. Endermologie, ofwel ‘huidgymnastiek’, kan hierin een grote rol spelen. Bij Aqua Mare Skin & Laser Clinics kunt u terecht voor deze revitaliserende, afslankende, helende en pijnverlichtende behandelingen via de LPG-techniek.

 

Het LPG-apparaat stimuleert de weefseltussenschotten en de vetcellen, waardoor deze laatste worden geëlimineerd. Het weefsel wordt versoepeld en de doorstroming wordt verbeterd. Behandelt elke cellulite-vorm snel en doeltreffend. In combinatie met goede voeding is het de perfecte manier om plaatselijke vetophopingen te lijf te gaan en verantwoord af te vallen. Het resultaat: een strakkere en gladdere huid, steviger weefsel.

 

Stevig maar pijnloos. Het LPG-apparaat houdt het bindweefsel in goede conditie en heft storingen op. Het apparaat pakt de huid op en rolt deze af via speciale rollers. Hierdoor worden de huid, de onderhuid en het onderliggende bindweefsel stevig maar pijnloos gemasseerd.


Het LPG-apparaat wordt ingezet bij onder meer cellulite, anti-agingbehandelingen, littekens, spierpijn en zware benen. Zeer geschikt voor moeders die kampen met zwangerschapsstriemen, contourproblemen en een verslapte huid. Ook voor mannen met een pondje vet hier en daar teveel en verslapte, ongetrainde spieren.

 

De therapeut stelt een passend behandelplan op afhankelijk van de klacht.

 

 

Apparatuur
 

LPG CELLU M6® Integral

bottom of page