top of page

Algemene voorwaarden

 

We gaan als volgt te werk:

Voordat wij afspraken kunnen maken voor een behandeling nodigen wij u eerst uit voor een intakegesprek bij onze huidtherapeut of schoonheidsspecialist. Indien het een medisch probleem betreft, verzoeken wij u de verwijzing van uw huisarts mee te brengen. De huidtherapeut bepaalt of u in aanmerking komt voor een behandeling en stelt tijdens het intakegesprek uw huidtype, haargroei, pigmentatie, of andere wetenswaardigheden vast. De schoonheidsspecialist bekijkt welke gezichts- of lichaamsbehandeling voor u geschikt is. U krijgt informatie over de behandelingen prijzen en kunt een afspraak maken voor een eerste behandeling.

 

Afspraken

 

Uw afspraak

Indien u voor behandelingen afspraken heeft gemaakt, verzoeken wij u bij iedere afspraak 5-10 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn.

 

Wijzigen afspraken

Het wijzingen van de overige afspraken dient u 48 uur (twee werkdagen) van tevoren aan ons boekingskantoor op te geven. U kunt dit doen op telefoonnummer: 010-5016166. Op werkdagen van dinsdag t/m zaterdag, in de ochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur en in de middag van 14:00 uur tot 16:00 uur. Op de dinsdag is Aqua Mare bereikbaar vanaf 14:00 uur.

 

Niet nakomen afspraak

Indien de afspraak niet tijdig is gewijzigd, afgemeld of niet is nagekomen zijn wij helaas genoodzaakt om de behandelprijs, of kosten voor het te laat annuleren van de afspraak in rekening te brengen.

 

Betaling

Alle behandelingen dienen ter plaatse contant, of via de pinautomaat te worden voldaan. Behandelingen die in aanmerking komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar, betaald u eerst zelf bij ons. Met de na betaling ontvangen factuur kunt u deze bij uw zorgverzekering declareren. Sommige behandelingen dienen vooraf te worden betaald: zoals lasertherapie en andere cosmetische ingrepen, die minimaal twee weken van tevoren dienen te worden voldaan. Deze afspraken kunnen niet meer worden gewijzigd en zijn pas na ontvangst van de betaling definitief.

 

Verklaring

Tijdens het intakegesprek ontvangt u een verklaring. Met de ondertekening van deze verklaring geeft u aan dat u op de hoogte bent met de gang van zaken omtrent de behandelmethode en dat u toestemming geeft aan aqua mare u te behandelen voor uw huidprobleem. U wordt verzocht deze verklaring ondertekend mee te brengen op uw eerste afspraak.

 

 

bottom of page