top of page

Pigmentvlekken

 

Pigmentvlekken zijn er in diverse soorten en maten.

Ze ontstaan door verschillende oorzaken – zon, ouderdom, doorbloedingsstoornissen of medicijngebruik. Ook kunnen vlekken worden veroorzaakt door hormonen, bijvoorbeeld bij pilgebruik of zwangerschap; deze zijn vaak wat lastiger te behandelen.

Wat kan Aqua Mare voor u betekenen?

 

Behandelingen

 

Peelings

  • Peelings met glycolzuur en alfahydroxyzuren behoren tot de zogenaamde chemische oppervlakte peelings. In tegenstelling tot mechanische peelings, bevatten ze geen peelingkorrels. Oppervlakte peelings zijn geen ingrijpende behandelingen. Ze werken alleen op het huidoppervlakte. Door hun intensieve werking bereiken ze indrukwekkende en positieve veranderingen van het huidbeeld bij de eerste behandeling. Geschikt voor de behandeling van pigmentvlekken, melasma, littekens, zonbeschadigde huid, sterke verhoorning, acne en voortijdige veroudering van de huid. In onze praktijk wordt gewerkt met Glycolic acid, Salicylic acid, Retinol, Lactic acid en Tricloorazijnzuur (TCA).

 

Cryotherapie 

  • Bij cryotherapie worden kleine, goedaardige afwijkingen aan het huidoppervlak bevroren. De Huidtherapeut gebruikt vloeibare stikstof om de oneffenheid te laten "verdampen" waarna het wondje snel geneest. 

 

Camouflagetherapie 

  • Het camoufleren van de beschadigde huid en de huid die van kleur verschilt met de gave huid van gezicht en/of lichaam met behulp van watervaste gekleurde crèmes.
    Tijdens de behandeling leert de cliënt hoe hij of zij deze camouflagecrèmes zelf thuis kan aanbrengen. De camouflagecrème geeft niet af op kleding en is bestand tegen water.

 

Rejuvenation - IPL

  • De pigmentvlekken worden behandeld met Intense Pulsed Light. Het licht wordt opgenomen in de pigment van de huid dat verwarmd wordt. Na enkele dagen wordt het oppervlakkige pigment geleidelijk door de huid afgestoten. Er zijn meerdere behandelingen nodig. Deze methode is uitermate geschikt bij een te vroeg verouderde huid met zonnevlekjes en verwijde bloedvaatjes. 
    Dit is een rejuvenation van de huid en maakt de huid egaler van kleur.

 

De huidtherapeut stelt een passend behandelplan op tijdens het intakegesprek.

Producten
 

BIODROGA MD SKIN BOOSTER

Anti-Pigment-Spot Serum

 

Verstoorde huidpigmentatie: Pigmentvlekken geven de huid een oneven beeld en maken haar veel ouder dan dat ze in werkelijkheid is. Dankzij de speciale ingrediënten wordt de ontwikkeling van nieuwe pigmentatie afgenomen. 

Biodroga_Skin_booster.jpeg

Dermacolor

 

Biodroga Even & Perfect

 

De rijpere- en problematische huid vertonen vaak gebreken die, bij het kijken in de spiegel, als storend worden ervaren. MD Even & Perfect minimaliseert een onregelmatig uitziende huid, roodheid en pigmentatie. MD Even & Perfect is speciaal ontwikkeld om dit doel onmiddellijk te bereiken en heeft een langdurige werking.

bottom of page