top of page

Anti-aging laserbehandelingen

Aqua Mare Skin & Laser Clinics werkt al meer dan 25 jaar met Laser en IPL therapie. Veel huidproblemen kunnen hiermee goed worden aangepakt. Specifieke golflengten uit de Laser en IPL kunnen in de huid veranderingsprocessen aanzetten, waardoor het huidaspect alsook verkleuring in de huid verbeterd wordt.

Wat kan Aqua Mare voor u betekenen?
 

Clearlift - Facelift zonder snijden​​

  • Rimpels en huidverslapping op gezicht en lichaam worden aangepakt door de Fractionele Q-Switched laser. Deze stimuleert diep in de huid de groei van nieuw collageen. Een korte pijnloze behandeling met minimale downtime. De opperhuid wordt niet beschadigd en de dagelijkse bezigheden kunnen hierna direct weer worden voortgezet. Voor het beste resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig. 

 

Erbium Pixel laser 

  • Rimpels, zonbeschadigde huid en littekens (o.a. van acne) worden met deze gefractioneeerde erbium laser aangepakt. 
    De laser maakt een groot aantal hele kleine gaatjes in de huid met behulp van laserlicht: per vierkant centimeter maakt de laser 50-100 kleine gaatjes. Deze minuscuul kleine wondjes genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. De huid wordt gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, het huidrelief verbetert en de huid wordt gladder. 

    De beste behandeling tegen vroegtijdige veroudering van de huid met rimpeltjes en zonbeschadiging alsook acnelittekens, vergrote poriën en striae. Hals, decolleté, handen en armen kunnen ook behandeld worden.

 

De therapeut stelt een passend behandelplan op tijdens het intakegesprek.

bottom of page