top of page
AdobeStock_485877567_edited.jpg

Body & Face contouring met de Accent Prime

 

Accent Prime is het nieuwste innovatieve workstation van Alma Lasers voor huidverstrakking, bodycontouring (vetvermindering

door cavitatie), cellulite en huidverbetering voor gezicht en lichaam.

Wat kan Aqua Mare voor u betekenen?
 

Accent Prime 

 • Bij de behandeling wordt de krachtige combinatie van Ultrasound (cavitatie) met Radiofrequentie (heath energy) gebruikt voor: 

  Vet en cellulite afname 
  Waarbij de Ultrasound gericht de vetcellen vernietigt zonder het omliggende weefsel te beschadigen. De Cold Shear Wave en Hot Ultrasound maken de membramen van de cellen kapot, waardoor het opgeslagen vet vrijkomt en door het lympfesysteem wordt afgevoerd.
  De radiofrequentie (dermal heating) versnelt het lymfedrainage proces van de vetcellen na de Ultrasound, maakt de huid strakker, vermindert cellulite en vormt nieuw collageen.


  Huidverstrakking
  De Radiofrequentegolven (dermal heating) pakken rimpels, fijne lijntjes en huidverslapping doeltreffend aan. Verbeteren de stofwisseling van de huid en activeren de vorming van nieuw collageen.

  Dubbele kin

  Een combinatie van Ultrasound en Radiofrequentiegolven pakken het vetweefsel aan onder de kin en maken de huid van de hals strakker.

  Geschikt voor gezicht en lichaam alsook voor delicate gebieden rond de ogen en de hals. 

   

De therapeut stelt een passend behandelplan op afhankelijk van het probleem.

 

 

bottom of page