Lichaamsbehandeling

 

Huidkliniek Aqua Mare heeft intensief verzorgende behandelingen, waarbij de huid de juiste hydratatie herwint, de ontgifting van de cellen wordt geactiveerd en de doorbloeding wordt bevorderd. De huid wordt geactiveerd om nieuw collageen aan te maken en wordt strakker en gladder.

Vanaf € 65,00

Wat kan Aqua Mare voor u betekenen?

 

Behandelingen

 

LPG - Endermologie

  • Het LPG-apparaat stimuleert de weefseltussenschotten en de vetcellen, waardoor deze laatste worden geëlimineerd. Het weefsel wordt versoepeld en de doorstroming wordt verbeterd. Het behandelt elke cellulite-vorm snel en doeltreffend. In combinatie met goede voeding is het de perfecte manier om plaatselijke vetophopingen te lijf te gaan en verantwoord af te vallen. Het resultaat: een strakkere en gladdere huid en steviger weefsel.

 

Bindweefselmassage met LPG

  • Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, gericht op het herstelvermogen van de huid. Doordat de doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, wordt de aanmaak van het collageen en elastine vezels gestimuleerd, hierdoor verbetert de kwaliteit van de huid aanzienlijk. De massage werkt celvernieuwend en de huid ziet er steviger uit.

Vanaf € 65,00

Biodroga Spa Sensation

 

​​​Contact

Aqua Mare Skin & Laser Clinics

Laan op Zuid 656 Rotterdam (Kop van Zuid)

Volg ons

  • w-facebook
  • White Instagram Icon

Lid van

Strawinskiplein 11 Rhoon 

Tel: 010 50 16 16 6

Algemene voorwaarden

Geregistreerd bij

Al onze huidtherapeuten staan geregistreerd bij

KP - Kwaliteitsregister Paramedici

Privacy beleid

© 2015 by Ontwerpstudio Carola Zee