Lichaamsbehandeling

 

Huidkliniek Aqua Mare heeft intensief verzorgende behandelingen, waarbij de huid de juiste hydratatie herwint, de ontgifting van de cellen wordt geactiveerd en de doorbloeding wordt bevorderd. De huid wordt geactiveerd om nieuw collageen aan te maken en wordt strakker en gladder.

Vanaf € 65,00

Wat kan Aqua Mare voor u betekenen?

 

Behandelingen

 

LPG - Endermologie

 • Het LPG-apparaat stimuleert de weefseltussenschotten en de vetcellen, waardoor deze laatste worden geëlimineerd. Het weefsel wordt versoepeld en de doorstroming wordt verbeterd. Het behandelt elke cellulite-vorm snel en doeltreffend. In combinatie met goede voeding is het de perfecte manier om plaatselijke vetophopingen te lijf te gaan en verantwoord af te vallen. Het resultaat: een strakkere en gladdere huid en steviger weefsel.

 

Bindweefselmassage met LPG

 • Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, gericht op het herstelvermogen van de huid. Doordat de doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, wordt de aanmaak van het collageen en elastine vezels gestimuleerd, hierdoor verbetert de kwaliteit van de huid aanzienlijk. De massage werkt celvernieuwend en de huid ziet er steviger uit.

 

Lichaamsmassage

 • Een ontspannende lichaamsmassage waabij gespannen spieren afnemen en de huid intensief wordt gehydrateerd met een verzachtende massagecrème afgestemd op uw huid. Dit kan zowel manueel als met het LPG-endermologie apparaat.

 

Lichaamspakkingen

 

Pure Cashmere Body Treatment - 60 min

 • Door middel van de luxueuze lichaamsmassage en het gebruik van de cashmere body pakking geeft deze behandeling uw huid een zijdezachte en een subtiele glansschittering.

 

Tropical Bamboo Body Treatment - 60 min

 • De verzorgende massagewax en innovatieve bamboo massage verzorgt/hydrateert en ontspant uw lichaam van top tot teen.       

                                     

Velvet Skin Body Treatment - 45 min

 • Een intensieve scrub-behandeling, gecombineerd met de milk-honey body wrap. De body wrap hydrateerd en geeft een verstevigd silhouet.
   

Shaping Cellulite Body Treatment - 45 min

 • Versteviging op het gebied van huidverslapping en het aanpakken van cellulite. Tijdens deze massage en pakking wordt het weefsel optimaal gestimuleerd.    

Vanaf € 65,00

Vanaf € 80,00

Vanaf € 58,00

Vanaf € 65,00

Vanaf € 65,00

Producten
 

Louis Widmer  - Remederm


Een droge huid kan haar natuurlijke barrièrefunctie niet meer uitoefenen. Ze verliest het vermogen om vocht op te slaan. Dit kan leiden tot een trekkerig gevoel en huidirritaties. De remederm-producten hydrateren de huid intensief, versterken de barrierefunctie van de huid, normaliseren de keratinisatie en zorgen voor een doeltreffende bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Biodroga Spa Sensation

 

Biodroga Spa Deluxe

 

​​​Contact

Aqua Mare Skin & Laser Clinics

Weissenbruchlaan 166 Rotterdam (Hillegersberg)

Laan op Zuid 656 Rotterdam (Kop van Zuid)

Strawinskiplein 11 Rhoon 

Volg ons

 • w-facebook
 • White Instagram Icon

Algemene voorwaarden

Tel: 010 50 16 16 6

Privacy beleid

Lid van

Geregistreerd bij

 

Al onze huidtherapeuten staan geregistreerd bij

KP - Kwaliteitsregister Paramedici

© 2015 by Ontwerpstudio Carola Zee