top of page

De nieuwste Body en Face trend voor 2023

Body en Face contouring zonder operatie met de Alma Accent Prime. Wist je dat hardnekkige vetophopingen succesvol kunnen worden aangepakt met de Alma Accent Prime?


Accent Prime is het nieuwste innovatieve workstation van Alma Lasers voor body en face contouring (vetvermindering), cellulite en huidverbetering voor het lichaam en gezicht.


Wat doet de Accent Prima met Ultrasone geluidspulsen?

Basis voor alle contouring behandelingen bij Aqua Mare is de Accent Prime. Door middel van Ultrasone geluidpulsen vallen de vetcellen uiteen en kun je ze volledig pijnloos en veilig uitschakelen. Dit heet cavitatie. Cavitatie is een manier om met blijvend resultaat vet te verwijderen. Het geeft hetzelfde resultaat als liposuctie. Deze behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidspulsenDe cold shearwave en hot ultrasound maken de membranen van de vetcellen kapot, waardoor het opgeslagen vet vrijkomt en door het lymfesysteem wordt afgevoerd.

Het is heel belangrijk om er daarna voor te zorgen dat de afvalstoffen die ontstaan door het lichaam wordt afgevoerd en er geen nieuwe ophoping van vet ontstaat. Deze afgebroken vetcellen worden getransporteerd naar de lever dankzij het lymfatische systeem en bloedcirculatie en verlaten op natuurlijke wijze het lichaam (via de nieren en de lever). Het gaat niet over grote hoeveelheden vet, maar vet op kleine lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. De hoeveelheid vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken.


Wat doen Radiofrequente golven?

Vast onderdeel van het behandeltraject is dat na de ultrageluidspulsen er een behandeling met de Accent Radiofrequente golven volgt.


Deze radiofrequente golven zorgen ervoor dat de vernietigde vetcellen versneld door het lymfesysteem worden afgevoerd en verstevigen de huid en verbeteren de lichaams- en gezichtscontouren.


Behandeling op je persoonlijke situatie afgestemd

De behandeling wordt afgestemd op je persoonlijke situatie en het te behandelen huidgebied. Er wordt veel aandacht besteed aan de voor- en nabehandelingen. Zo nemen wij een uitgebreide vragenlijst met je door voor eventuele contra-indicaties en kijken wij naar de eventuele gezondheidsproblemen en naar de oorzaken van de vetopslag. Een koolhydraatarm dieet begeleidt de vetafbraak. De voeding moet veel eiwitten bevatten en je moet minstens 1,5 á 2 liter water drinken per dag. Ook kunnen er aanvullend voedingssupplementen worden genomen.
Hoe vaak moet ik komen?

Tussen de behandelingen met de Accent Prime die om de 2 weken worden toegepast is het belangrijk om de tussenliggende periodes je lichaam te behandelen met de medische gepatenteerde LPG Endermologie®. Vetten die resistent zijn voor diëten en fysieke activiteit worden gereactiveerd (+70% vetverbranding). Deze non-invasieve (niet chirurgische) en non-agressieve mechanische behandeling zorgt dat de lichaamseigen cellen aan het werk worden gezet. De behandelkop heeft een innovatief aanzuigsysteem in combinatie met vibraties en de gepatenteerde behandelkop met rol- en klepcombinatie stimuleert de huid, het vet- en bindweefsel en zorgt gericht tot vermindering van plaatselijke vetopslag. Pakt cellulite aan en zorgt voor huidversteviging en huidverstrakking.


Natuurlijk kun je ook alleen de Accent Prime doen om de 2 weken. Een kuur voor 4 tot 6 behandelingen van het lichaam geeft de beste resutaten.


Het Aqua Mare body- en facecontouring programma wordt in kuurverband gevolgd, afgestemd op je wensen waar je plaatselijk wilt afvallen of een algehele verbetering van lichaam en gezicht.

Ondanks een perfecte levensstijl zullen de activiteiten van adipocyten (vetcellen) vertragen, wat leidt tot een snellere vetopslag en compressie van bloedvaten en lymfevaten.

Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en dan kan vetophoping gepaard gaan met huidverslapping. Dit door een tragere synthese van de natuurlijke collagene- en elastineweefsels.


Het body en face contouring programma van Aqua Mare geeft zichtbare, betrouwbare en blijvende resultaten

  • Het is veilig en effectief voor alle huidtypen ook voor de dunne en kwetsbare gebieden.

  • Betrouwbare en langdurige resultaten. De gecombineerde technologieën en behandelmogelijkheden zorgen voor snelle en langdurige resultaten.

  • Gericht behandelen. De behandeling wordt op uw wensen afgestemd, zonder schade aan te brengen aan omliggende gebieden.

  • Pijnloos. Geleidelijke verwarming en een geïntegreerd koelsysteem, voorkomen pijn, voor een comfortabele behandeling.

  • Geen bijwerking, geen hersteltijd. Direct na de behandeling kunt u weer verder met uw dagelijkse bezigheden.

  • Geschikt voor versteviging van de gezichtscontouren en vetophopingen onder de kin.

Comments


Recente Items

Follow Us

  • Facebook Basic Square
  • instagram_edited
bottom of page